Ezo

Derült égből: 4 csillagjegy, aki épp akkor talál rá a lelki társára, amikor arra a legkevésbé számít

Létrehozva: 2024.05.27.

Talán már ma rád talál a nagy szerelem!

Mondják: épp akkor talál rád a nagy szerelem, amikor nem is keresnéd. Tény: a csillagok kiszámíthatatlannak tűnő utakon vezetnek minket életünk folyamán, egyeseket összehozva a lelki társukkal, míg másokat épp elszakítva tőlük. Mondhatnánk: épp ebben áll a létezés sava-borsa. Most arról a négy csillagjegyről lesz szó, akire kiváltképp igaz, hogy ha nem kutatnak a Nagy Ő után, sokkalta könnyebben rátalálnak – akár már ma. Most eláruljuk, kik ők!

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat, kapcsolat
Akkor találsz rá a lelki társadra, amikor a legkevésbé számítanél rá  Fotó:  Pixabay

Csillagjegyek, akik akkor találnak rá a Nagy Ő-re, amikor már nem is várnák

Rák

A gondoskodó, empatikus Rák bizony sokszor helyezi mások igényeit a sajátja elé, így önmaga gyakorta a háttérbe szorul. Ha azonban a jegy szülöttei megtanulják az öngondoskodás fontosságát, elkezdik igazán szeretni önmagukat, saját fejlődésükre fókuszálnak, olyan partnerre találhatnak, aki igazán értékeli a valódi lényüket.

Mérleg

A romantikára és párra váró Mérleg sajnos hajlamos mindig a lehető legrosszabb helyen keresni a szerelmet. Kívülről vár megerősítést, így keresi a boldogságot – ami természetesen hosszú távon nem vezethet semmi jóra. Ha azonban a külső egyensúly helyett a belső harmóniára fókuszál, mágnesként fogja önmagához vonzani a lelki társát.

Skorpió

Az intenzív és szenvedélyes skorpió gyakorta találja magát drámákkal teli szerelmi történetek kellős közepén, emiatt azonban sajnos gyakorta keveri össze az igazán mély érzéseket a káosszal. Ha azonban elfogadja, hogy az életnek van egy természetes folyása, és feladja a kontrollt, elengedi a gyeplőt, olyan helyeken találhat lelki társra, ahol nem is számítana rá.

Halak

Az álmodozó és ösztönös Halak gyakorta találja magát elveszve az önmaga által épített fantáziavilágban. Van egy képe arról, hogy milyennek kellene lennie a tökéletes partnernek, így hajlamos elsiklani a valódi lehetőség felett. Meg kell tanulnia kilépni ebből az álomvilágból, és hallgatni az ösztöneire: így észreveheti, hogy akire oly régóta vágyott, mindvégig ott volt mellette, és türelmesen várt arra, mikor nyílik ki a Halak szeme, és hajlandó igazán meglátni őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek