Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

Létrehozva: 2024.03.22.

A márciusi telihold háromszoros erővel ha majd ránk.

Március 25-én ismét telihold lesz, azonban nem is akármilyen. A Féregholdnak is nevezett tavaszi első teliholdat ugyanis csak pár nappal előzi meg a tavaszi napfordulóval egybeeső asztrolgiai újév kezdete, ráadásul most félárnyékos holdfogyatkozás is kiegészíti, ezen két csillagászati esemény összhatása pedig háromszorosára emeli a telihold hatását. A szakértők szerint a kozmikus energiák már három nappal előtte is érezhetők lesznek, és utána három nappal is kitartanak. És hogy pontosan milyen hatásokról beszélünk? A telihold az asztrológiában minden esetben a megújulás, a változás szimbóluma. Valaminek a lezárását, vagy épp a kezdetét, ébredését hozza el. Egy olyan erős telihold, mint a mostani, alighanem valamilyen szinten mindenki életére hatással lesz, azonban négy csillagjegy szülöttei sokkal jobban meg fogják majd érezni. Most felfedjük, kik lesznek ezen égi hatásoknak a leginkább kitéve.

telihold, hold, Pexels
Vajon milyen hatással lesz rád a márciusi telihold? Fotó: Pexels

Ezekre a csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással a márciusi telihold

Kos

Készülj fel: a Féreghold alaposan és végletesen rányomja a bélyegét a párkapcsolatodra. Könnyen lehet, hogy épp most kerültök közelebb egymáshoz, most fedezitek fel egymás eddig rejtett mélységeit, ugyanakkor sajnos az is megeshet, hogy épp ellenkező hatás érvényesül, és távolabb kerültök, mint valaha. A Kos jegy szülöttei a márciusi telihold hatására úgy érezhetik, itt az ideje, hogy kedvesükkel szintet lépjenek: eljegyzés, házassá illata terjeng a levegőben. Ugyanakkor ha nem érzitek magatokat készen az elköteleződésre, akkor talán itt az ideje leülnötök, és átbeszélnetek, hogy merre is tart ez a kapcsolat, és van-e értelme továbbvinni, ha nem látjátok benne a jövőt.

Bika

Komoly változásokra számíthatsz a karrieredben. Rájössz, hogy elfoglaltabb vagy, mint valaha, zsonglőrködsz a feladatokkal, és ez talán nincs így a helyén. Ha úgy döntesz, munkahelyet váltasz, tekints rá úgy, mint egy új kezdetre, egy olyan lépésre, ami jó ideje váratott már magára! Többre, jobbra vagy hivatott. Ha nem váltasz munkahelyet, akkor is érdemes átértékelned a napi robotot, és nagyobb hangsúlyt fektetned az egészségedre. Ez az az időszak, amikor érdemes elkezdened egy diétát, esetleg megvenni azt a régóta tervezett edzőtermi bérletet!

Ikrek

Most nem szabad bezárkóznod! A március 25-i telihold arra késztet: mozdulj ki, szórakozz, élj egy kicsit! Engedj a csábításnak, ami talán épp egy románc képében jön el, de ha a hobbijaidra szentelnél több időt és energiát, az is jó döntésnek bizonyulhat most! A lényeg: engedd el magad! Ha szingli vagy, itt az ideje visszatérned a randizáshoz, és annyi találkát összehozni a következő napokban, amennyit csak lehet. Ha kapcsolatban élsz, a tűz fellobbantása legyen az elsődleges feladatod!

Rák

A Rák jegy szülöttei igazi érzelmi hullámvasútra számíthatnak. Lehet, hogy a múlt egy darabkája kerül újra fókuszba, esetleg a családon belül alakulnak ki viharos pillanatok akár a neveltetés, akár az örökség tekintetében. Másoknak az ingatlanügyek kerülnek előtérbe, legyen szó akár költözésről, akár egy új lakótársról, akár a lakókörnyezet átalakításáról, kidekorálásáról. Annyi bizonyos: változás közelít, méghozzá nagybetűs.

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/eUeRBOtoamQsulgYYyU84SkhoMGMk-IchgN8SyzTBUk/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.webp
Ezt ne hagyd ki!

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp

Áruld el, mikor születtél, megmondjuk, mi jellemez!

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17167744_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166542_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166836_auto_resized.jpg
ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165116_auto_resized.jpg
vg.hu

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27489_resized.jpg?avcount=1714211711
origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714211711
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714211711
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714211711
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/DedPGjwTWQ92DoPtf7u1-S3URi4e2qCc25o1NDcl_WY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExYjI0YzUxNjI5MDQwM2ViYTk3NmEwYzI5ZWU5NTM1.webp
Telihold

Durva együttállásra figyelmeztet a magyar főboszorkány: "Hatását az egész emberiség érezni fogja"

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_IANWog1V7IafXPzM1-tdCyMO3S6VJYzLIpcaooroAs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.webp
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött