Ezotéria

Eláruljuk, miért ők a legnépszerűbbek minden társaságban, a horoszkóp a kulcs

Bors

2022. április 5. kedd 17:15

Vannak, akik egyszerűen annyira népszerűek, hogy mindenki őket akarja. Te vajon köztük vagy?

Miért van az, hogy egyes csillagjegyek ugyanolyan népszerűek minden baráti társaságban vagy akár a munkahelyeken? Kik ők, akikről mindenkinek az a véleménye, hogy szuper emberek, jó velük beszélgetni, segítőkészek, örömmel meghallgatnak, és csupa empatikus, jó tanácsot adnak? Eláruljuk.

Mindig segítőkész Bika

Aki ismer, tudja, hogy rád minden helyzetben lehet számítani. A barátaid iránti hűséged pedig páratlan. Mindig ott vagy, ha egyiküknek segítségre van szüksége, és te vagy az, aki soha nem kér ezért cserébe semmit. Azért segítesz, mert tudod, hogy annak a valakinek nagyon nagy szüksége van rá, és egy percig sem gondolod, hogy ezért valamilyen jutalomban részesít az univerzum. Türelmes vagy azokkal is, akik már egyszer eljátszottak nálad egy esélyt… de te mindig nagylelkű vagy, és adsz egy második lehetőséget azoknak, akik valójában megérdemlik ezt.

Éles eszű, aranyszívű Szűz

Vág az eszed, mint a borotva, és mindig gyorsabb vagy másoknál – de ez csak a kezdet, nem ezért szeretnek annyira. Ez inkább arra adhat okot, hogy az irigyek utáljanak, de valahogy a te esetedben ez sem így történik. Ugyanis az intelligenciádat problémamegoldásra használod, és nem csak a magad dolgai érdekelnek. Szívesen segítesz ebben másoknak is. Éles az eszed, és aranyból van a szíved. Ez a kettő egy csúcsszuper párosítás, amit egy szóval úgy jellemezhetünk: a Szűz- dicsér fel a horoszkóp.

Csupafül és kedves Mérleg

Ha választani kell, talán te vagy a leginkább szeretni való az összes csillagjegy közül. Nagylelkű vagy, és soha nem rázod le magadról az ismerőseidet, ha valamiben hozzád fordulnak. Sőt, ugyanígy cselekszel egy teljesen idegennel is, ha az utcán hozzád fordul egy kérdéssel. A társaság lelke vagy, és bármilyen összejövetelen biztonságban érzik magukat melletted az emberek. Imádsz társalogni, kiválóan tartasz szóval akár sokakat is. De a legfontosabb: másokat is meghallgatsz és igazán figyelsz is arra, amit mondanak neked, legalábbis a horoszkóp szerint.

Misztikus jóbarát, a Skorpió

Titokzatosságod és misztikus jellemed sokakat vonz a közeledbe. De nem csalódnak azok sem, akik jobban megismerhetnek téged! Az embereknek melletted olyan érzésük van, hogy tökéletesen megérted őket, és átérzed a problémáikat. Még akkor is, ha pontosan tudják, alig ismered még őket. Van egy – valóban misztikus – kisugárzásod, ami miatt a legtöbb ismerősöd érdeklődését folyamatosan fenntartod, pedig fényévente találkoztok csak. És ez az egyik erősséged. Mindenkivel ott tudod folytatni a kapcsolatot, ahol annak idején az abbamaradt: sértődés és előítéletek nélkül, ugyanolyan lelkesen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi pénzt akar

origo.hu

Álrendőrök lövöldöztek és nőket vertek az M5-ös autópályán

borsonline.hu

Megrázó képsorok: Három hatalmas UFO bukkant fel az erdőben – videó

magyarnemzet.hu

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán + videó

ripost.hu

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

vg.hu

Egyre biztosabb a válság, de legalább előre felkészülhetünk a nehéz időkre

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

mindmegette.hu

Gyász: meghalt a tihanyi Malackrumpli bisztró tulajdonosa

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Tragédiába fulladt a fesztivál, halálba ugrott egy férfi

borsonline.hu

Nyilvánosan mutogatja meztelen testét a szőke szexistennő, lefotózták – 18+ fotó

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

További cikkek

Ezotéria

Álmaid mondják meg, mit hoz a jövő: Eláruljuk, mit jelent, ha villámlással vagy napsütéssel álmodsz

Kvíz

Korhatáros kvíz: Szexjáték vagy kutyajáték van a képen? – 18+