Test és lélek

Ezeknél a csillagjegyeknél kopogtathat a nagy Ő jövőre

Bors

2021. december 3. péntek 15:00

Óriási változásra számíthatnak bizonyos csillagjegyek 2022-ben.

Jövőre, a számos pozitív előrejelzés mellett, különösen jó helyzetbe kerülhet az állatövi jegyek közül néhány. Van pár csillagjegy ugyanis, akinek gyökeresen megváltozik az élete, van, aki új munkahelyet talál, másra rátalál a Nagy Ő, míg egyesek életében egyéb, nagy volumenű változás várható.

Nézzük, kik az érintett csillagjegyek!

Kos

A 2022-es szerelmi horoszkóp úgy tűnik, hogy nem a te oldaladon áll, a csillagok ugyanis sok bonyodalmat és bizonytalanságot ígérnek számodra az elkövetkezendő évben. Bár hajlamos vagy sokáig küzdened azért, aki belopta magát a szívedbe, de lehet, hogy itt az ideje feladnod a próbálkozásaidat, és egy olyan személy felé nyitnod, aki legalább annyira lelkes érted, mint te érte. Ha rászánod magad, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel tudhatod magad egy év múlva egy boldog párkapcsolatban, mint akkor, ha továbbra is azt üldözöd a szerelmeddel, aki mindeddig nem vett elég komolyan, vagy időközben romlott meg vele a viszonyod.

Oroszlán

2022-ben nagy eséllyel kapsz egy olyan állásajánlatot, amin komolyan érdemes elgondolkodnod. Az új munkalehetőség nemcsak a bankszámlád egyenlegét változtathatja meg pozitív irányban, hanem az általános jóllétednek is jót tehet. Ez viszont még nem feltétlenül jelenti azt, hogy új munkahelyre kell menned: még az is lehet, hogy kapsz egy olyan előléptetési ajánlatot, aminek hatására egészen máshogy tekintenél az eddigi munkahelyedre, mint most.

Skorpió

Többé-kevésbé tudatosan is készülsz arra, hogy megtegyél egy nagy lépést 2022-ben, aminek a szerelemhez is köze lehet, de az is előfordulhat, hogy szimplán csak környezetváltásra van szükséged. Ha nem érzed jól magad ott, ahol most élsz, akkor kezdj el dolgozni azon, hogy elköltözhess egy szimpatikusabb helyre, és nagyjából fél év múlva valószínűleg meg is lesz rá a lehetőséged. A horoszkópod szerint a folyamat kétféleképpen mehet végbe: vagy maximálisan kiteljesedsz, vagy pánikba esel.

Bak

Talán egy új szerelem talál rád, de az sem kizárt, hogy egy régi viszony kap új lángra. Ami biztos, hogy 2022-ben készen fogsz állni arra, hogy elköteleződj és komoly párkapcsolatban élj. Talán te magad is meg fogsz lepődni, hogy az események milyen gyorsan tudnak történni: lehet, hogy néhány hónap múlva megtalálod az igazit, jövő ilyenkor pedig már azon kapod magad, hogy összeköltöztök és együtt tervezitek a közös jövőtöket. Egy biztos: bár eddig inkább a magányosság volt rád jellemző, végre kilépsz a komfortzónádból és elkezdesz igazán nyitni mások felé.

Vízöntő

Erre talán te sem számítottál, de 2022-ben az sem kizárt, hogy a babavárás kerül az életed középpontjába. Ha eddig is tervezted a pároddal, hogy családot alapítotok, akkor a jövő év minden eddiginél ideálisabb lesz számotokra, ha viszont nem tervezel szülővé válni, érdemes számolnod azzal, hogy meglepetés érhet. Ami biztos, hogy ha úgy alakulnak a dolgaid, hogy tényleg gyermeked lesz, az sokkal szebbé és gazdagabbá fogja tenni az életedet.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

life.hu

"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

borsonline.hu

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

she.life.hu

5 dolog, ami miatt teljesen rákattantam a Vaják című sorozatra

mandiner.hu

Karácsony: Szarok rá, hogy mi van a városházi hangfelvételeken

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Meghalt 99 éves korában Mussolini titokban született lánya

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Montenegró középdöntős; búcsúzott Szlovákia

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

origo.hu

Családja gyászolja a budapesti rablóüldözőt, aki hősi halált halt