Test és lélek

Hátborzongató: kiderült, mi van a halál után

Címkék
halálfriss

Bors

Létrehozva: 2021.07.06.

Egy halálból visszatérő elmesélte, mit látott és tapasztalt.

Angol szakértők hat „visszatérőt” kérdeztek meg, akik biológiai értelemben meghaltak pár percre egy-egy betegség vagy baleset következtében, hogy vajon mi vár ránk az utolsó lélegzetvétel után.

„Kinyitottam a szemem és ott volt a testvérem mellettem. Ez furcsa volt, mert a tesóm évekkel korábban túladagolásban meghalt” – állította egy férfi, aki egy motorbaleset következtében került a klinikai halál állapotába és látta szeretett fivére szellemét.

Többek éltek át spirituális élményeket a túlvilág kapujában. Erről mesélt egy hölgy is, aki egy igazán békés helyként írta le a másvilágot.

„Egy kertben találtam magam. Nem voltak virágok, csupán gyönyörű fű, egy körhinta, rajta két gyerekkel: egy fiúval és egy lánnyal” – állította.

Mások szerint azonban addig kell élveznünk létünket, amíg nem üt az utolsó óránk, mert utána bizony már nem lesz mit nézegetnünk.

„Nem volt ott semmi, csak sötétség! Tényleg semmi nem történt” – mondta egy motorbalesetből felépült férfi, aki ugyancsak meghalt pár pillanatra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek