Befutott Budára Neymar dressze

Jobbára magyar sporthírességek ereklyéit gyűjti klinikáján Bodnár József masszőr, de legutóbb szert tett egy Neymar-dresszre.
Jobbára magyar sporthírességek ereklyéit gyűjti klinikáján Bodnár József masszőr, de legutóbb szert tett egy Neymar-dresszre.

Bodnár József – vívóválogatottunk terapeutája, az 1995–1996-os ferencvárosi labdarúgó BL-menetelés részese, egykori masszőr – budai klinikáján egymásnak adják a kilincset a gyógyulni vágyó sportolók, színészek, tudósok, közéleti személyiségek.

Többen egy-egy ajándékkal kedveskednek neki. Mivel régi álma volt, hogy beszerezze a PSG brazil focistája, Neymar dresszét, arra kérte Lőw Attilát: járjon közbe a PSG pályaedzőjeként dolgozó testvérénél.

– Lőw Zsolt, akit korábban szintén kezeltem, volt kedves, és dedikáltatta a mezt Neymarral – újságolja Bodnár mester.

Bodnár József nagyon örült Lőw Attilának, aki elhozta neki Párizsból a mezt © Facebook

– Attila elhozta azt Párizsból, így bővült a gyűjteményem.

Lőw Zsolt (jobb szélen) kérte meg Neymart, dedikálja egy dresszét © AFP

Neymar ajándéka jól meglesz a másik brazil csillag, a világbajnok Ronaldo meze mellett. Bodnár korábban vendégeskedett Kubala Lászlónál, a Barcelona 2002-ben elhunyt egykori futballistájánál, későbbi neves trénerénél, ő lepte meg a Ronaldo-szuvenírrel.

Ez is érdekelheti!

Neymar: Az arcát kellett volna ütnöm

Neymar tarkón vágott egy Marseille játékost, kiállítás lett a vége

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors