JÖVŐLÁTÓ

II. Erzsébet halálát is megjósolta, spárgákból tippelt Eb-győztesre az angol nő

(s)

Létrehozva: 2024.06.12.

A spárga nevű növénnyel kémleli a jövőt Jemima Packington. Most a labdarúgó-Eb-vel kapcsolatban érvényesítette képességeit.

Különleges módon jósol egy angol nő. Miss Packington azt állítja, ha a „lándzsáit” a levegőbe dobálja, azok a földet érésekor világosan jelzik a leendő történéseket. Korábban helyesen közölte a Brexit időpontját, II. Erzsébet királynő halálát, valamint Harry herceg és Meghan távozását a királyi családból.

Ami a pénteken kezdődő labdarúgó Eb-t illeti: a 67 éves jósnő elárulta, hogy Anglia végre megnyeri a kontinensviadalt. Közismert, az albioniak az 1966-os hazai vb-n élen végeztek, azóta viszont sehol semmi nemzetközi tornasiker. Jemima asszony különleges műveletéhez friss worcestershire-i spárgát használ, amit Vale of Evesham-ben termesztenek; ez az Egyesült Királyság fő zöldségszállítója. A hölgy azt mondja a Manchester Evening News-nak: sokakat érdekel válogatottjuk szereplése, ezért nagyon alaposan elemezte a helyzetét.

- Azt is látom, hogy legjobb támadónk, Harry Kane igencsak erős, érdemes lesz a játékára figyelni. A „lándzsák” folyamatosan pozitív olvasmányokat közölnek, innen tudom, Angliának jól megy majd a játék.


Ami a másik brit válogatottat, a magyarokkal azonos csoportban szereplő Skóciát illeti, a gárda várható szereplését nem kommentálta. A 2024-re vonatkozó előrejelzései közül érdemes kiemelni, hogy a közel-keleti háborús események „törésponthoz” fognak érni. Jóslatai 75-90 százalékos pontosságúak, a tealevelekből olvasó nagynénjétől örökölte a jövőkutatás ajándékát.

- Minden évben ellenőrzöm az előrejelzéseimet, és azt tapasztalom, hogy igen, ez megtörtént, igen, az is megtörtént.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek