Hős

"Nehéz hónapokon voltam túl" - Csoboth Kevin elérzékenyült a győztes gólja után

LM

Létrehozva: 2024.06.23.

Módosítva: 2024.06.24.

A magyar labdarúgó-válogatott Skócia elleni összecsapásával befejezte az Európa-bajnoksági csoportkörét. A győztes gólt szerző Csoboth Kevin elérzékenyülve nyilatkozott a lefújást követően.

A magyar labdarúgó-válogatott a 100. percben nyerte meg a Skócia elleni összecsapását az Európa-bajnokságon. A győztes gólt a csereként beálló Csoboth Kevin szerezte, aki előtte néhány perccel még a kapufára lőtte az első ziccerét. Az Újpest támadója elérzékenyülve nyilatkozott a lefújást követően.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Csoboth Kevin a mennybe lőtte a magyar válogatottat Fotó: AFP

"Nehéz bármit is mondanom. Ha egy percben el kéne mondanom, nem lenne elég. El is érzékenyültem. Sajnálom, hogy a szüleim ezt élőben nem láthatták, de ők is nézhették a tévében, a legfontosabb a győzelem. A kapufa után bennem volt, hogy miért nem rúgtam be, miért nem passzoltam Dominiknak" - értékelt Csoboth Kevin. 

Örültem, hogy ezt gólra tudtam váltani, ez egy csapatmunka volt. Köszönjük a szurkolóknak a fantasztikus hangulatot. A mester azt kérte tőlem, hogy területbe kérjem a labdát, és hogy a sebességemet tudjam kamatoztatni, illetve hogy lőjek gól. Nehéz hónapokon voltam túl.

A magyar válogatott ezzel három ponttal a csoportjának harmadik helyén végzett. Az esély így él a továbbjutásra, amennyiben Szoboszlaiék bekerülnek a legjobb négy csoportharmadik közé, abban az esetben vár a nyolcaddöntő az együttesre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek