Tragédia

Meghalt az egykori UFC-sztár, fia és terhes barátnője gyászolja

Létrehozva: 2024.05.21.

A sportoló családja teljesen összetört a tragédia miatt.

Art Jimmerson halála után újabb veszteség érte az UFC-t: a sportág egykori nehézsúlyú bokszolója Geane Herrera 33 éves korában életét vesztette egy horrorisztikus motorbalesetben.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A sportoló, aki a Bare Knuckle Fighting Championshipben (BKFC) is harcolt, a floridai Tampában történt szombati balesetben hunyt el.

Családunkat lesújtja szeretett Geane Carlos Herreránk tragikus elvesztése, akit a profi bunyósok világában »La Pulga« néven ismertek, és akinek élete túl rövid ideig tartott, mindössze 33 éves volt

- olvasható a GoFoundMe oldalon, ahol a család azért indított gyűjtést, hogy a temetés költségeit finanszírozni tudják.

Geane-t 16 éves fia, három hónapos terhes barátnője, édesanyja, édesapja, testvérei gyászolják, akiknek már most nagyon hiányzik.

Herrerát a helyszínen halottnak nyilvánították, amikor motorjával és egy terepjárónak ütközött. Bár a floridai autópálya-rendőrség szóvivője nem hozta nyilvánosságra a motoros nevét, az ő tájékoztatásuk az esetről egyezik azokkal a beszámolókkal, amelyeket az interneten osztottak meg olyan felhasználók, akik a bokszoló családtagjainak és a BKFC-nek, a harcos küzdősportok támogatóinak vallották magukat.

Herrera 2015 és 2016 között az UFC-ben versenyzett, négy mérkőzéséből hármat elveszített, egyet pedig megnyert. Egyetlen egy BKFC-s győzelme is van - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek