Nyerő típus

Szoboszlait kinevették Liverpoolban, a konyhában alakított – videó

LL

Létrehozva: 2024.01.18.

Az edzésről hiányzott, de egy étterem konyhájában nagyot alkotott a sérüléséből lábadozó Szoboszlai Dominik.

Noha a Liverpool-hívek szívesebben látnák Szoboszlai Dominikot újra felépülve a csapatukban, de a szerdai edzésről hiányzó magyar középpályás aligha játszik vasárnap, a Bournemouth vendégeként az angol Premier League 21. fordulójában. Az újév napján elszenvedett combsérülése tehát még nem gyógyult meg teljesen. Ugyanakkor nagy baj sem lehet, hiszen a sztárklub közösségi oldalaira feltöltött videó tanúsága szerint a magyar középpályás nagyon is jókedvűen vett részt egy PR-programon.

Szoboszlai Dominik készítette a legfinomabb bagel szendvicset
Szoboszlai Dominik készítette a legfinomabb bagel szendvicset  Fotó: AFP

Ahogy a Magyar Nemzet beszámolt a szokatlan szereplésről, Szoboszlai ezúttal a konyhában alkotott nagyot a focipálya helyett.

A Liverpool promóciós videója egy tavalyi kezdeményzés folytatása. A klub a VistaPrinttel közösen a futballcsapat sztárjaival népszerűsíti a The Bagelry pékséget – az akció a helyi vállalkozások megsegítését szolgálja. A Szoboszlai, Ibrahima Konate, Ryan Gravenberch trió már novemberben is megmutatta, hogy a konyhában is otthonosan mozog, s a játékosok most is bagelt és fánkokat készítettek a vásárlóknak. S a versenyüket Szoboszlai nyerte meg!

Csapattársai előbb kinevették ugyan, amikor a bagelbe szánt csirkepaprikást gulyásnak nézte, de miután egymással versengve, harsány viccelődés kíséretében győzködték az általuk elkészített finomságokat megkóstoló vendégeket, Szoboszlai bizonyult a legtehetségesebb szakácsnak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek