PIHENÉS

Ajánlatot kapott, jövőjéről beszélt Marco Rossi

lm

2022. június 25. szombat 08:15

Hiába tölti megérdemelt pihenését Olaszországban Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, június 24-én, pénteken egyórás sajtóbeszélgetést tartott szállodájából bejelentkezve, ahol újságírói kérdésekre válaszolt.

A szenzációs UEFA Nemzetek Ligája elleni mérkőzések után június 22-én Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya feleségével, Mariella Rossival, valamint Cosimo Inguscioval és feleségével együtt pihenni indult. Az úticél pedig a Szicíliában található Siracusa városa volt. Érdekesség, hogy itt játszik Rossi fia, a 29 éves vízilabdázó Simone Rossi is, aki az olasz válogatott bő keretéig is eljutott már.

Az 57 éves szakember pénteken, június 24-én láthatóan jókedvűen tartott egy csaknem egy órán keresztül tartó sajtóbeszélgetést, ahol az újságírók kérdéseire válaszolt. A Bors is kérdezett Marco Rossitól, arra voltunk kíváncsiak, hogy az elmúlt időszakban nemzetközi ismertségre is szert tevő szakember találkozott-e rajongókkal Olaszországban.

Nehezen hittem el, de még itt sikerült néhány embernek felismerniük engem – mondta mosolyogva Marco Rossi. "Ezzel együtt is Magyarországon sokkal többen jönnek oda hozzám."

Egyik újdonsült rajongója a Juventus élő legendája, a 2006-ban világbajnok Alessandro Del Piero, aki múlt heti, magyarországi látogatása során dicsérte meg honfitársát. A korábbi csatár szavai Rossihoz is eljutottak:

Találkoztam már Del Pieroval, játszottam néhányszor ellene Olaszországban. Megtiszteltetés volt, ahogyan beszélt rólam.

Az 57 éves szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott legnagyobb erőssége az egység, és a jövőben is a magyar kispadon képzeli el a jövőjét, annak ellenére, hogy kapott megkeresést egy másik nemzet szövetségi kapitánya posztjára, amely ráadásul előrébb helyezkedik a FIFA-ranglistán, mint a magyar.

"Nem fogok meglepő döntést hozni és cserben hagyni a szövetséget és Magyarországot."Egy lojális embernek tartom magam és maradni fogok Magyarországon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ma ünnepli a születésnapját Antonio Banderas - képgaléria

mandiner.hu

Steven Seagal ukrán hadifoglyok közé ment és jókorát nácizott

borsonline.hu

Egy emberért még küzdenek - sokkoló helyszíni fotók a budapesti buszbalesetről

magyarnemzet.hu

Lefejelte és kirúgta meztelen barátnőjét a hotelből a legendás futballista

metropol.hu

Tóth Andi teljesen kiakadt, a rajongók már a lakásánál se hagyják békén – Videó!

vg.hu

Az új ekhós szabályok még a katánál is kedvezőbbek lehetnek

borsonline.hu

Gyászol Kovács Ákos: elcsukló hangon emlékezett meg a veszteségről

borsonline.hu

A rendőrök is sokkot kaptak: holtan találták a 8 éves fiút és anyukáját az út szélén

borsonline.hu

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában kertészkedett: bomba alakja van

További cikkek

Szerelem

Szőke szépség rabolta el a magyar válogatott focista szívét