Sport

Szingli a focisztár: Szalai Ádám szakított barátnőjével

Bors

Létrehozva: 2016.07.13.

Ezért posztol bulizós fotókat a csatár: már nincs együtt modell barátnőjével, Csillával Szalai Ádám, a Hoffenheim válogatott csatára.

A szakítás pontos okát nem ismerjük, de a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végzett, modellként dolgozó Csilla baráti köréből a Bors úgy értesült, a fiatalok még az Európa-bajnokság előtt különváltak.

Szalai 2012 óta alkotott egy párt a 24 éves, szemrevaló lánnyal, aki egy ideig Düsseldorfban élt, így elképzelhető, hogy annak idején Németországban ismerkedtek össze. Kapcsolatukról szinte semmit sem lehetett tudni, mert Szalai régóta kerüli a hazai bulvársajtó érdeklődését, de a német lapoknak sem teregette ki soha a magánéletét.

A focista utoljára tavaly szeptemberben posztolt ki Csillával közös fotót a közösségi oldalán, amikor egy magángéppel szabadságra utaztak. Ez a kép ugyan még mindig fellelhető a Facebookon, ám Szalai azóta kizárólag a focistakar­rierjével kapcsolatos élményeket, illetve az Eb-t követően a barátokkal, családtagokkal közös bulizás, nyaralás emlékezetes pillanatait osztotta meg a nagyvilággal.

A felhőtlen szórakozás, és a tornán mutatott jó teljesítmény mindenesetre arra utal, hogy a csatárt nem viselte meg a szakítás, inkább mintha felszabadította volna.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek