Sport

Egy vagyont nyert a pókeres, de nem fizetik ki

or

Létrehozva: 2012.10.08.

Augusztusban 7,3 millió fontot, azaz 2,6 milliárd forintot kasszírozott egy londoni kaszinóban az amerikai Phil Ivey, ám pókernyereményéből egy pennyt sem látott.

A punto banco nevű szerencsejátékon kasszírozott egy vagyont két este során a londoni Crockfords-kaszinóban a kaliforniai Ivey, a világ legjobb pókerjátékosa. Csakhogy a pénzét nem vehette fel, mivel Nagy- Britannia legrégibb, 184 éves kaszinójának malajziai tulajdonosa, a Genting nevű cég emberei a helyszínen vizsgálják, nem csalt-e Ivey, aki egyébként korábban egy Las Vegas-i pókerviadalon 10 millió fontot (3,5 milliárd forint) is nyert, vagyis nem ritka, hogy ennyit kasszíroz egy este folyamán.

A 35 éves ismert pókerversenyző összesen hét órát játszott Crockfords-kaszinóban. Az első napját 2,3 millió fontos (819 millió) nyereséggel zárta, mégpedig egy kis, szeparált játékszobában egy szépséges ázsiai hölgykísérője társaságában. A Genting megvizsgálja a hét játékóra belső filmfelvételét, kihallgatja a krupiét és a helyiségben tartózkodó felügyelőt, eközben Ivey az ügyvédjei segítségével hadakozik a nyereményéért.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek