Sport

Sztojkovics kapus az életével játszik

Létrehozva: 2010.10.16.

A jelek szerint a Vladimir Sztojkoviccsal szembeni mérhetetlen gyűlölet volt az egyik legerősebb indítéka a keddi olasz–szerb Eb-selejtezőn kipattant balhénak. A kapus és a családja azóta is retteg.

Női börtönbe zárták a szerb főhuligánt
A hazafele tartó buszról leszedett agyontetovált főhuligán, Ivan Bogdanov, a Crvena zvezda rettegett vezéralakja magánzárkában vár a sorsára. Ráadásul a genovai női börtönben, ugyanis a helyi férfi fegyintézet olyan zsúfolt, hogy ott már nem volt számára hely.
A 29 éves szerb munkanélküli analfabéta, akit 2005-ben drogbirtoklásért büntettek meg, később illegális állatviadalokat szervezett, és 2008-ban részt vett a belgrádi amerikai nagykövetség elleni támadásban. Azt állítja, semmi baja az olaszokkal, és a hazáját is szereti, csak a jelenlegi szerb futball-válogatottat, azon belül is leginkább a Zvezdát „eláruló” Sztojkovics kapust gyűlöli. Bogdanov nem számíthat sok jóra, mert két társát gyorsított eljárással, három hónapra, illetve egy évre már elítélték, őt, mint főkolompost, akár négy évre is lecsukhatják.









S. T. R.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek