PR Cikkek

Vágj bele még idén az új barista vagy mixer karrieredbe (x)

Címkék
képzés

Létrehozva: 2022.12.01.

December vége felé közeledve a legtöbben már a jövő évre vonatkozó fogadalmainkat gyűjtjük, ahelyett, hogy a fennmaradó időt használnánk ki minél produktívabban. Vannak olyan elképzelések, amiknek jót tesz a várakozás, viszont léteznek olyanok is, amikbe érdemes minél előbb belevágni.

Forrás: Freepik.hu

Mindig is foglalkoztatott a vendéglátás, a specialty kávék és a minőségi italok mögötti szakmaiság? Régóta fontolgatod egy mixer vagy barista tanfolyam elvégzését? Itt az idő, hogy a halogatás helyett megszerezd az új szakképesítésed – ráadásul csúcstechnológiás körülmények között. Ha a Best Mixer képzéseket választod, 2023-ban már el is kezdheted az új karriered kiépítését. 

A stabil egzisztenciához biztos alapokra van szükség 

Pályakezdőként és pályaváltóként is mind ugyanazt szeretnénk: egy olyan stabil állást és keresetet, ami lehetőséget nyújt a fejlődésre, a családalapításra és az otthonteremtésre. A teljes egzisztenciához vezető útra mindenki más módon lép rá, de egy biztos, ma már nem csak diplomásként, de szakmunkásként is lehetőség van az elvárt életszínvonal megteremtésére.  

Fotó: Freepik.hu

A vendéglátásban végtelen mennyiségű potenciál rejlik, napjainkban például mixerként és baristaként is biztosítani tudod magadnak az anyagi jólétet vagy akár a külföldi munkavállalás lehetőségét is. A sikerek eléréséhez viszont jó alapokra van szükség, amit kizárólag olyan helyen fogsz csak megkapni, ahol a technikai tudás mellett emberileg is segítenek profi szakemberré válni – pont mint a Best Mixernél.  

Miért pont a Best Mixer? Mutatjuk! 

A Best Mixer egy 15 éve magántulajdonban lévő cég, ami a sokéves működése során végig azon dolgozott, hogy a tanulnivágyók igényeit figyelemve véve váljon piacvezetővé. Ennek köszönhetően egy olyan komplex, átgondolt oktatási struktúrát hozott létre, amivel nehéz versenybe szállni. Lássuk is, hogy miért! 

#1 Sokoldalú képzési lehetőségeket kínál 

A Best Mixernél jelenleg 30 képzési forma közül választhatsz, hogyha érdekel a vendéglátás. A bártender és barista tanfolyamokon túl, akár üzletvezetőnek, menedzsernek, sommeliernek vagy pincérnek is képezheted magad. 

Az oktatási kínálatban számos kombinált lehetőség is akad, amik egy képzés áráért több szakma tudásanyagát biztosítják. Ha például nem vagy még biztos abban, hogy kávé- vagy koktélspecialistaként éreznéd magad jobban, akkor neked mindenképp a mixer + barista kurzusra érdemes befizetni magad. Így sem az idődet, sem a pénzedet nem kockáztatod. 

Ezenkívül mind a barista, mind a mixer képzési ajánlatok között találni kezdő és haladó tanfolyamot. Ennek köszönhetően teljesen a nulláról is belevághatsz a tanulásba, de ha valamelyik területen korábban már megszerezted a kellő alaptudást, onnan is folytathatod, ahol abbahagytad. 

#2 Nem árul zsákbamacskát 

Egy képzés elvégzésére mentálisan és anyagilag is fel kell készülni. A meghirdetett ajánlatokkal kapcsolatban gyakori tapasztalat, hogy az alapdíj befizetése után még rengeteget rá kell költeni a tanuláshoz szükséges anyagokra, eszközökre is. Erre a többletköltségre azonban sokszor csak időközben derül fény, ami igencsak kellemetlen helyzeteket szül. 

Fotó: Freepik.hu

A Best Mixernél szerencsére ez is a megszokottól eltérően működik. Amellett, hogy iskolái csúcstechnológiás gépekkel, eszközökkel vannak felszerelve, a képzéseken felhasznált anyagok és tanismereti könyvek is beletartoznak a képzési díjba. 

Non plus ultra, hogy a tanfolyamokon a mai kor legkorszerűbb technológiai eszközeinek használatát sajátíthatod el – baristaként például La Marzocco KB 90 és Victoria Arduino Black Eagle kávégépeken és Mythos One őrlők használatával szerezhetsz gyakorlatot. 

#3 Pár hét alatt profi szakembert farag belőled 

A Best Mixernél az oktatási napok ideje is rugalmasan alakítható, aminek hatalmas előnye, hogy nem kell éveket beáldoznod arra, hogyha mixer vagy barista szeretnél lenni. Ennélfogva lehetőséged van rá, hogy akár 4 hét alatt megszerezd az új szakképesítésedet. 

Akkor sem kell aggódnod, hogyha a tanulást a meglévő állásod mellett vállalod, ezért számodra csak a hétvégék jöhetnek szóba. Igény esetén a csapat a szombati napokat is felkínálja lehetőségként, bár így biztos, hogy kicsit hosszabb lesz a képzési idő. 

#4 Bizonyítványszerzés után azonnal segít az elhelyezkedésben 

Így vagy úgy, de egyszer mindenki megtapasztalja, hogy friss bizonyítvánnyal a kézben mennyire nehéz az elhelyezkedés. Hiába a versenyképes szakma, sok hely még mindig csak a többéves gyakorlati tapasztalattal rendelkező alkalmazottakat keresi. 

Ezzel szemben a Best Mixer a sikeres bizonyítványszerzés után sem engedi el a hallgatói kezét, munkaközvetítő iskolaként ugyanis azonnali állásajánlatokat kínál. Akár egy hazai szálloda, akár egy óceánjáró a cél, a lehetőség mindenki számára adva van. 

Fotó: Freepik.hu

Tudtad? Ha inkább az országhatáron túl képzeled el az életed, egy Best Mixer bizonyítvánnyal a külföldi elhelyezkedés is gördülékenyebb. A képzés végén ugyanis nem csak egy egyszerű okiratot, hanem egy olyan nemzetközileg akkreditált, angol-magyar nyelvű bizonyítványt kapsz, amit a szakmabeliek külföldön is elismernek. 

Alapozd meg a jövődet még ma a Best Mixerrel! 

Jelenleg 15 Best Mixer iskola működik az országban, így nem csak a fővárosban élőknek van lehetőségük az egyik legjobb helyen tanulni. Ha tehát attól tartottál, hogy az új karrier egyet jelent a költözéssel vagy a mindennapos, órákat felemésztő ingázással, akkor ezzel kapcsolatban is eloszlatjuk a kételyeket – nincs más dolgod, mint megkeresni a hozzád legközelebb lévő alternatívát és jelentkezni. 

Nem kell mindent az újévre hagyni: kezdj el új karriert építeni a Best Mixerrel még ma! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek