Vörös szőnyeges diéta – ezzel a módszerrel fogynak a sztárok

A nők többsége szeretné minél hamarabb elérni az álomalakot, így vannak ezzel a világsztárok is, akiknek van, hogy egy szerep kedvéért fel kell szedniük néhány kilót. Viszont a vörös szőnyeges eseményeken – gálákon, díjátadókon – már a legjobb formájukban szeretnének tündökölni.

Hogy mivel tudják a vágyott formát villámgyorsan elérni?

Az időszakos böjttel. 16/8-as diéta a leghatásosabb új módszer, amely során a finom falatokat sem kell megvonni a szervezetüktől. Ez a diéta az Atlanti-óceán mindkét partján egyre népszerűbb.

Gabriela Peacock, a hírességek táplálkozás terapeutája is ezt javasolja saját ügyfeleinek, mint Rosie Fortescue televíziós színésznő, Beatrix yorki hercegnő és Jodie Kidd modell.

Jodie Kidd modellnek munkaköri kötelessége jól kinézni a vörös szőnyegen © AFP

Szeretem az időszakos böjtöt, mivel ez illeszkedik a legjobban a pácienseim elfoglalt életmódjához, és segíti őket a gyors eredmények elérésében

– mondja a diatetikus.

Az időszakos böjt alapja a 8 óra evés és 16 óra böjtölés. Mindegy, melyik órában kezi el valaki a 8 órás étkezést – amibe bele kell sűríteni a napi kalóriabevitelt –, de ezt követően 16 órán át nem ehet. Ez segíti a szervezet abban, hogy fel tudja dolgozni a tápanyagokat és az éjszaka folyamán a pihenésre fókuszáljon.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors