Új szerelméről mesélt Vasvári Vivien

Teljesen elcsavarta a fejét Zsigmond.
Teljesen elcsavarta a fejét Zsigmond.

Vasvári Vivien szeretet volna egyedül lenni a válása után, de a sors közbeszólt. December 6-án ismerte meg új kedvesét, akiről most előszőr mesélt. Egy csajos buli folyamán csatlakozott a társasághoz az egyik lány udvarlója, és az ő társasága. Köztük volt a 32 éves üzletember, Zsigmond is.

Korábban is tudtunk a másikról, láttuk is egymást, de még két szót sem váltottunk. Hát akkor aztán elkezdtünk beszélgetni, és nem akartuk abbahagyni. Hamarosan úgy éreztem, jött valaki, aki az első nap megfogta a kezem, aztán a következő napon teljesítette az elvárásaimat, ami nekem egy komoly szerelemhez kell- mesélte Vivien.

„Családapa, egy küzdelmes válás közepén van, de a legfontosabb, hogy úriember, bújós, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, legyen szó bármiről. Még nem nyitottam ki teljesen a szívem Zsigmondnak. Félek a csalódástól, a bizalmamat is ki kell érdemelni, de ezzel nincs gond. Egyrészt mert a kapcsolatunk elején tartunk, másrészt mind a ketten megégettük már magunkat, tehát van tapasztalatunk, mit hogyan kell jól csinálni, vagy nem elrontani – mondta Vivien.

– A minap arról beszélgettünk, hogy már egyikünk sem a szerelmet hajkurássza. Persze jó, ha az is megvan, legyen is, de mindenki tudja, hogy az elmúlik pár év alatt. Szóval a szerelem helyett a tündérmesét keressük, legalább harminc évre. Vagy többre.

Egy olyan közös élet a cél, amiben összecsiszolódva, egymást támogatva és szeretve, boldogan lehet élni. Úgy érzem, Zsigmonddal erre meg van az esélyem – mesélte Vivien, aki már a gyerekeinek is bemutatta az új kedvesét, valamint már ő is találkozott a férfi családjával.

Blikk