Törőcsik lebetegedett, elmaradt az esti darabja

Elmaradt a Nemzeti Színház vasárnap esti előadása a színésznő egészségi állapota miatt. Törőcsik szerint nincs nagy baj.
Elmaradt a Nemzeti Színház vasárnap esti előadása a színésznő egészségi állapota miatt. Törőcsik szerint nincs nagy baj.

Hosszú ideje készült, hiszen a színpad az élete, hogy vasárnap este ismét a közönség elé állhasson Törőcsik Mari. A Nemzet Színészének azonban szombaton mégis le kellett mondania az előadást, a Galilei élete így elmaradt. A hírt a Nemzeti Színház a honlapján is megerősítette. Úgy tudjuk, a színésznő állapota nem engedte, hogy a 73 éves Galilei szerepében tündököljön.

Természetesen felkerestük a művésznőt is, hogy állapotáról érdeklődjünk, s elmondta, nincs nagy baj. – Szombaton voltam kivizsgáláson, a klinikai halál után az én koromban már muszáj rendszeresen járni. Az orvosom nem engedett az egészségi állapotom miatt fellépni. Öreg vagyok már, 81 éves – mondta a Nemzet Színésze.

A Nemzet Színészét orvosa nem engedte tegnap este színpadra lépni © Bors

Törőcsik egészségi állapota miatt már többször volt kénytelen lemondani előadást. Nyolc évvel ezelőtt a klinikai halálból jött vissza, jobb keze lebénult, és időjárási frontok idején az agya is rendetlenkedik, szédül, gyakran jár dülöngélve.

– Ez nem titok, hogy maradt a klinikai halál után egy halott rész az agyamban – mondta akkor a művésznő egy interjúban.

Tavaly nyáron Pécsett a Brand című előadás maradt el váratlan rosszulléte miatt, idén tavasszal otthonában esett el, akkor pár napra kórházba is került. Korábban, szintén egy házi balesetben csuklója is eltört. Információink szerint most is hasonló kellemetlenség érte, feltehetőleg ezzel lehet összefüggésben, hogy az állapota nem engedi a színpadra lépést.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors