Celeb

Sztárban sztár leszek: Tartozásokat fizet ki a 10 millióból Békefi Viki

Bors

Létrehozva: 2019.11.26.

Békefi Viktória és édesanyja könnyekben tört ki, a Sztárban sztár leszek! tehetségkutató színpadán. A fiatal lány sokat köszönhet édesanyjának, aki édesapja halála után egyedül nevelte fel gyerekeit. A 10 milliós nyereményből őt is szeretné biztonságban tudni.

Álmában sem gondolta volna a 26 éves fiatal színésznő, hogy megnyerheti a TV2 átalakuló show-ját. Békefi Viktória könnyes szemmel, az édesanyja tekintetét keresve vette át a Sztárban sztár leszek! díját, ami mellé egy egyedi lemezszerzôdés, és 10 millió forint is jár, amelyet részben a családja megsegítésére szeretne fordítani. Vikit és három testvérét 18 éve neveli egyedül az édesanyja, miután a színésznő apukája elhunyt tüdőrákban. A családfő elvesztése után Vikiék egymásba kapaszkodva vészelték át a nehéz éveket, amik érzelmileg és anyagilag is igencsak próbára tették a családot. 

– Nem győzök elég hálás lenni a testvéreimnek és édesanyámnak, úgyhogy amiben tudok, segítek nekik. A 10 millió forintos nyereményből a családi hitelt, tartozásokat szeretném rendezni, mert számomra az a legfontosabb, hogy a szeretteimet biztonságban tudjam – kezdi lapunknak a 26 éves fiatal lány, akinek édesanyja a kezdetektől bízott abban, hogy Viki a döntőig fog menetelni. 

A többiek

Feng Ya Ou

Az átalakulóshow második helyezettje Feng Ya Ou lett, akit a középdöntőben Horváth Tamás mentett meg a kieséstől. – Miután Bereczki Zoli csapatából kiestem, Tomi szavazott bizalmat nekem, ami olyan óriási erőt adott, hogy mindig a legjobbat akartam kihozni magamból. Bár a versenyt nem én nyertem, s így is érzem igazságosnak, mégis azt gondolom, hogy én is a győztese vagyok a versenynek, mert nagyon sokat fejlődtem, és meghaladtam a saját képességeimet, amit a szóló karrieremben szeretnék majd kamatoztatni.

Tasnádi Bence

A Katona József Színház színművésze nagyon megkönnyebbült, miután az utolsó produkcióját is előadta. – Nem akartam megnyerni a versenyt. Néhány napja pont azt beszéltük Ya Ou-val, hogy az lenne az igazságos, ha Viki nyerne, és így is lett. Nem vagyok egy győzelemorientált típus, úgyhogy semmilyen csalódottságot nem érzek.

– Anyukám azt mondta, hogy majd a fináléban megnéz engem, mert érzi, hogy úgyis eljutok a verseny végéig. És igaza lett. Mint mindenben. Eddig otthonról, a tévé képernyője előtt szurkolt nekem, most pedig a stúdióban is ott volt, és sírva szorított a testvéreimmel értem – mondja Békefi Viktória, aki diadalmas győzelmet aratott vasárnap este. 

– Olyan erős volt a mezőny, hogy mindig csak a továbbjutásra koncentráltam. Nem beszélve arról, hogy eddig még soha nem hirdettek női győztest, így nem is hittem abban, hogy pont én leszek az, aki megtöri ezt a szériát. A versmondókon is mindig ezüstérmes lettem. Egy karaoke versenyt leszámítva soha, semmit nem nyertem, úgyhogy még nekem is szoknom kell ezt az érzést. Büszke vagyok magamra, hogy az első helyig jutottam, de ami a legfontosabb, hogy a családom is az rám!

Mesterek

A Sztárban sztár leszek! mesterei majd másfél hónapon keresztül segítették a versenyzőiket. – Hétről hétre mindenki fantasztikusan teljesített, Vikire pedig végképp nagyon büszke vagyok, hiszen egyedülálló volt mindaz, amit az átalakuló show-ban nyújtott. Egy fantasztikus embert, és egy elképesztően tehetséges énekesnőt ismertem meg a személyében, úgyhogy megérdemelte az első helyet – mondta lapunknak Pápai Joci.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158849_auto_resized.jpg
origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714111509
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162121_auto_resized.jpg
ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163968_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Sokáig emlékezni fogok még erre” – a mindent eldöntő góljáról beszélt a Veszprém távozó légiósa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714111509
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163977_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Romantika a fellegekben - A pilóta az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő