Négy hét alatt nyerte vissza az alakját Kiss Ramóna

Senki sem várja el egy néhány hete szült kismamától, hogy gyorsan újra a régi legyen. Kiss Ramóna sem von meg magától semmit, egyszerűen szerencséje van: olyan csinos, hogy máris kamera elé állhatna.
Senki sem várja el egy néhány hete szült kismamától, hogy gyorsan újra a régi legyen. Kiss Ramóna sem von meg magától semmit, egyszerűen szerencséje van: olyan csinos, hogy máris kamera elé állhatna.

Szülése óta még nem jelent meg a nyilvánosság előtt Kiss Ramóna, akit hazánk egyik legszexibb sztárjaként tartanak számon. Így február 13-án a Kölcsönlakás című mozisiker premierjéről is hiányzott. A filmben a férfiak nagy örömére egy falatnyi fehérneműben mutatta meg bájait.

Mi a titka? Szülés után újra bombaformában a tévés © Csányi Kriszta, Instagram

A jelenlévők közül sokan úgy gondolták, Rami még nem nyerte vissza a terhesség előtti hibátlan alakját, ezért nem jelent meg. De valószínűleg az volt az igazság, hogy kéthetes kisfiát nem akarta hosszú órákra magára hagyni. Az alakja ugyanis irigylésre méltó. Legfrissebb Instagram-bejegyzésében ugyanolyan tökéletesen néz ki, mint várandóssága előtt. Ha a babát nem is láthatjuk, a színésznő több képet is megosztott magáról a közösségi oldalán. Rendezgeti az új otthonukat, virslit főz, sétálni indul Noé babával.

Terhessége alatt nem szedett fel magára fölös kilókat, így az alakja már újra a régi © DFP

Kedd este pedig az első kimenős nap is elérkezett. A sztár és jóképű kézilabdázó kedvese, Lékai Máté tartottak egy randinapot, ahol édeskettesben hódoltak szenvedélyüknek, a bowlingnak. A szűk farmerben, fehér pólóban Rami inkább tûnik tinilánynak, mint frissen szült kismamának.

– Máté! Nem akarlak összezavarni, de mi múlik ezen? – kérdezte Rami a videóban.

– Hát az első parti győztese! – felelte Máté, majd gurított egy hatalmasat.

Nem tudni, ki vigyázott a kisbabára, amíg a színésznő és a párja bowlingozással kapcsolódott ki © (képernyőfotó)

Az nem derült ki, ki nyerte a partit, viszont a képek tanúsága szerint igazi turbékoló párként töltöttek el egy pihentető estét a szerelmesek.

Pontos információnk nincsenek arról, mennyit is szedett fel a Barátok közt volt sztárja a terhesség alatt, de a várandósfotón látható, hogy semmit sem vont meg magától. Annak idején az X-Faktorban hétről hétre nyomon követhettük, hogyan gömbölyödik a pocakja, amely már a felszedett kilókkal együtt a múlté.

Dr. Hadnagy János szerint a gyors és hatásos fogyáshoz – az egészségesen táplálkozó és rendszeresen sportoló – Ramónához hasonlóan már a terhesség előtt tudatosan készülni kell, hogy alig egy hónap alatt újra bomba formában lehessünk.

– A látványos és gyors eredményhez az első dolog, hogy nem kell rettenetesen meghízni a terhesség alatt. A kettő helyett eszünk elv szépen hangzik, de ehhez elég, ha egy kismama 8–12 kilót hízik a várandóssága alatt. Mozogni és táplálkozni is tudatosan kell és önfegyelemmel, mert sokan elfelejtik, hogy a van egy vízvisszatartó hormonális változás is a terhesség alatt, ami sok-sok pluszkilót je­lenthet.

Tudatosan táplálkozik, de semmit nem von meg magától © Instagram

– Akik nem szednek fel sokat, azoknak sokkal könnyebb a szülés, és hamarabb készen állnak egy következő terhességre, mint az elhízottabb hölgyek. Normál esetben fél-egy év is lehet, amíg az anyuka leadja a felesleget, de vannak olyan filigrán alkatú hölgyek, akik akár 6–8 hét alatt lefogynak, vannak, akik még ennél is hamarabb. Egy dolgot nem szabad: radikálisan csökkenteni a táplálékbevitelt, mert az veszélyeztetheti a tejelválasztás – figyelmeztet az orvos.

A szakértői véleményből kitűnik, az sem elképzelhetetlen, hogy Ramiék hamarosan testvérrel szeretnék megajándékozni Noét, és a csinos műsorvezetőnő már most tudatosan készíti fel a testét a családbővítésre. Feltételezésünkről szerettük volna megkérdezni a színésznőt, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors