Köllő Babett apaként is látni akarja Curtist

Közeledik a Sztárban sztár fináléja. Vajon ki lesz a győztes? Ez sokban függ attól is, hogy a héten mesterekké vált zsűritagok milyen munkát végeztek.
Közeledik a Sztárban sztár fináléja. Vajon ki lesz a győztes? Ez sokban függ attól is, hogy a héten mesterekké vált zsűritagok milyen munkát végeztek.

Múlt vasárnap a Sztárban sztár versenyzőinek a szokásos sorsolás mellett, a második produkcióhozaz ítészek választották ki azt az előadót, akit szívesen látnának megszemélyesítve a színpadon. Szabó Ádámnak Kökény Attila mondta ki az ítéletet, méghozzá a saját maga produkciója mellett döntött, azzal a felhívással, „még sosem láttam magam kívülről”.

© Knap Zoltán

Tóth Andi

Tóth Anditól a zsűri legszigorúbb tagja, Be­reczki Zoltán egy meglehetősen nehéz feladatot kért. A csapat egyetlen női versenyzője Amy Winehouse bőrébe bújik vasárnap este.

– Nagyon örülök, hogy Zoli segített nekem ebben az érzelmes dalban, még zongorázott is, hogy jobban át tudjam érezni a dal mélységét. Nagyon nehéz lesz a színpadon, tartanom kell magam, nem érzékenyülhetek el. Kettős szerepben láthatnak majd a nézők, hiszen Amy-vel ellentétben a másik produkcióm egy pörgős Beyonce-dal lesz.

Szabó Ádám

– Egyetlen felvétel sem tud annyi pluszt adni a produkcióhoz, mint az előadó személyes jelenléte. Nagyon sokat segített nekem Kökény Attila, hiszen nála jobban senki nem tudja, hogy kell énekelni a saját dalát, sőt még énekeltünk is együtt, ami nagyon jó élmény volt. Nyilván tartok attól, hogy zsűriként nézi majd végig az előadásomat, pláne, hogy tudom, elődöntő révén már ő is szigorúbban fog pontozni – mondta lapunknak a maximalizmusáról híres Szabó Ádám.

Curtis

Curtist a szőke díva izzasztotta meg a héten. Curtis hullámzó teljesítményét Köllő Babett teszi próbára Orbán Józsi szerepével. Babett azt szeretné látni, milyen is a kemény külsejű rapper, ha a kisfiának énekel.

– Ahogy említettem is, mivel Curtis énekelt már az anyukájának és az apukájának is, szeretném, ha a nézők a cuki apuka arcát is látnák, amikor a kisfiához, Doncsihoz szól. A ko­­reográfia itt nem meghatározó, így abban sajnos nem tudtam segíteni, de a hangképzésben szerencsére hasznos tanácsokat adhattam Lajtai Kati mellett. A próba végére mi lettünk Curtis vokalistái, és annyira őrülethangulatba kerültem, hogy szinte gyermekként tomboltam – nevetett a zsűri egyetlen hölgy tagja.

© Ripost/Szabolcs László

Vastag Csaba

Papp Szabi pedig Vastag Csaba egy új oldalát ismerhette meg a héten, amikor Chad Kroegerként közösen gyakoroltak.

– Megtudtam, hogy Csabihoz is közel áll a rock és a metál műfaja, de a választásnál is úgy gondoltam, hogy ez a Nickelback-dal jól passzol majd a személyiségéhez, és a műsor közönségének is elnyerheti a tetszését. Nem egy vérivó rocksláger, hiszen legalább annyira pop, amennyire rock. Igyekeztem hasznos tanácsokkal ellátni, és úgy éreztem, hogy a próba végére sikerült feltöltenem tűzzel – mesélte el Papp Szabi a Borsnak.

Az elődöntősök izgalmas produkciói mellett vasárnap a már kiesett szereplők is visszatérnek egy hatalmas show-t ígérve.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors