Celeb

Kézrátéttel segített – Ikreket szült a meddő asszony Bódi Guszti áldása után

F. Zs.

Létrehozva: 2020.11.02.

Amerre csak járnak, szerencsét hoznak  és találnak. Nem csoda, hogy a ma induló, tízmillió forint össznyereményű  játékunkhoz ismét a két legendát választottuk reklámarcnak. Hulljon az Aranyeső  újra a Bors olvasóira, olvassanak minket, kaparjanak, és nyerjenek velünk!

A Bódi család feje, Guszti sosem tagadta, hogy rendkívül babonás. A zenész képes kilométereket visszatolatni koromsötétben, ha átmegy a kocsija előtt egy fekete macska, de előfordult már az is, hogy egy fellépésre menet azért késett el a muzsikus família – holott nagyon ügyel a pontosságra –, mert a sofőr, Guszti egy egész falut megkerült egy szerencsétlenséget hozó négylá­bú miatt. 

– Hiába mondtuk neki, hogy nem lesz semmi baj, ha továbbmegy, Guszti hajthatatlan volt, inkább került – meséli Bódi Margó. – Azon amúgy egy fél napot ne­vettünk utána, hogy az a szerencsétlen macska nem is fe­ke­te volt, hanem szürke. De ez Gusztit nem érdekelte. Ha ő abban hisz, hogy nem keresztezheti az útját, akkor az úgy lesz. 

Bódiék viszonya a szerencsével egyébként egészen kü­lönleges. Mivel a rajongóik tudják, hogy milyen mélyről indultak, és milyen sikereket értek el, valamint ismerik az évtizedek óta jól működő házasságukat, hisznek benne, hogy Gusztiék szerencsét hoznak. Nem ritka ezért, hogy egy koncert előtt megkeresik őket, és áldást kérnek. 

– Először csak mosolyogtam, amikor odalépett hozzánk egy állapotos asszonyka, és azt kérte, Guszti áldja meg a gyermekét – sztorizik Margó. – Guszti nagyon komolyan vette a kérést, rátette a kezét a kerekedő pocakra, és azt mondta: „Megáldalak, és azt kívánom, legyen fiad.” Ha hiszik, ha nem, az asszony, aki akkor még nem tudta, hogy milyen nemű babát vár, fiút szült.

A családnak azonban akad még egy ennél is fantasztikusabb története. 

– Volt egy pár, amely hosszú évek óta lombikra járt, mert sehogy sem akart összejönni a baba. Bekéredzkedtek az öltözősátrunkba, és azt mondták, lemondanak a gyermekáldásról, mert nem bírják tovább a küzdelmet sem anyagilag, sem lelkileg. Arra kérték Gusztit, hogy áldja meg őket. A férjem először vonakodott, de amikor azt mondták, hogy több száz kilométert utaztak csak ezért, nem volt más lehetősége. 

Innen Guszti veszi át a szót: 

– Rátettem a kezem a hasára, és azt mondtam: Kérem a drága jó devlát, hogy segítsen benneteket, de ne egy gyerekkel, hanem kettővel. Én hiszek ben­ne, hogy a jó energiák vagy Isten, legyen az bármi, segíthet azoknak, akik hisznek benne. Két év múlva, amikor ugyanazon a helyen koncerteztünk, babakocsival jött ez a pár elénk. Dupla babakocsival, ikrei születtek. 

Guszti és Margó jó szerencséje közmondásos Nagyecseden, az ottaniak mind tudják, hogy falujuk szülötteinek csodálatosan alakult az életük. Legendás szerelmüknek a helyi önkormányzat még emlékművet is állíttatott, amelyre a zenészpáros arcmását gravírozták, ott van Guszti gitárja is, és ez a felirat:

„Aki e kút vizéből iszik, örök szerelmet nyer. Aranyeső hulljon rátok!” 

– Zarándokhely lett a kút – érzékenyül el Margó. – Sokan vittek szerelmes lakatokat is, ma már ki van táblázva a falu utcáján, merről lehet lefordulni a helyhez. Egy artézi kút ez, csodálatosan tiszta vízzel. Olyan tisztával, mint amilyen a mi szerelmünk Gusztival. A szerencsehozó házaspár most a Bors olvasóinak életét is könnyen megváltoztathatja, hiszen mától újra Aranyeső hullik a Borssal! Vegyen újságot, kaparja le a címoldalon található matricát, és ha három egyforma szimbólumot talált, ön már nyert is. Játékunkkal kizárólag pénzt lehet nyerni tízmillió forint összértékben. 

Ugye hogy megéri! Guszti és Margó hozzon szerencsét minden olvasónknak! 

Mától újra Aranyeső a Borsban!

Eljött az a pillanat, amire a fél ország várt! Mától december 13-áig fantasztikus nyereményjátékkal várjuk a Bors-olvasókat. Figyelem! Ilyen még nem volt a Borsnál: kizárólag pénzt lehet nyerni játékunkkal, nem is akármennyit. Összesen 10 millió forint keresi gazdáját. 

A bulit ezúttal is Bódi Guszti és Margó pörgeti. Önnek mindössze csak annyit kell tenni, hogy megveszi kedvenc, szórakoztató napilapját. A címoldalon megtalálja a matricát, tépjen és nyerjen! Ha a matricán három egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Hogy mennyit? Olvasóinkra 3 darab 1 millió forintos, 2 darab 500 ezer forintos, 10 darab 100 ezer forintos, 20 darab 50 ezer forintos, 40 darab 25 ezer forintos, 175 darab 10 ezer forintos, 250 darab 5 ezer forintos nyeremény vár. 

Hogy mi a teendője, hogy megkapja a nyereményét? Kattintson ide, és pontos leírást kap róla.

A következő hat hétben a Bors még többet ad Ön­nek! Hiszen nemcsak 32 oldalon kínálunk celeb­sztorikat, izgalmas krimiket, a sztár- és sportvilág érdekes híreit, hetente háromszor (kedden-csütörtökön-szombaton)  keresztrejtvény mellékletet, szerdánként TV mellékletet 56 csatorna programjával, hanem most 10 milliós Aranyeső nyereménnyel is megtoldottuk ezt! Ráadásul mindehhez olcsóbban jut hozzá, mint ha egy konkurens lapot vásárolna drágábban!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154126_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt van Oroszország válasza Lengyelország atomfenyegetésére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27348_resized.jpg?avcount=1713872711
origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152307_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155302_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar szál is előkerült, olimpiai érmet is nyerhetünk a doppingbotrány miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27350_resized.jpg?avcount=1713872711
origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152291_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713872711
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JdMEksRbsjnV3HwnYJmS62XsEGtSPAA8qY4hUP0G_1c/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA3MTk5MDJmZjA0OTRhMzhhZWIwMzY3MjUyMWJmNzA0.jpg
VÉGE

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."