Celeb

Brutális részletek derültek ki a kannibál Armie Hammerről

Bors

Létrehozva: 2021.04.14.

Nem esik messze az alma a fájától - szokták mondani, és ez a kijelentés most különösképpen igaz Armie Hammerre. A jelek szerint már a színész nagyapja is úgy gondolta, hogy bármit megtehet.

Armie Hammerről pár héttel ezelőtt röppentek fel az első pletyák arról, hogy nem egy szeretőjével erőszakoskodott és nyíltan utalt arra, hogy szeretné megízlelni a húsukat és a vérüket. Egy ideig még úgy látszott, hogy a sztárnak sikerül könnyebben megúsznia a dolgot és csak pár új filmjét kell visszamondania, köztük amit Jennifer Lopezzel forgatott volna, de hirtelen fordult a kocka. Egyik volt szeretője vallomást tett arról, hogy a férfi hogyan vagdalta össze a testét és terrorizálta őt lelkileg és testileg egyaránt. 

A Vanity Fair készített arról egy összeálltást nemrég, hogy a jelek szerint nem Armie az első a családban, akit hasonló cselekedetekkel vádolnak, viszont ő az első, akinek a jelek szerint nem fog segíteni a pénz abban, hogy az emberek elfelejtsék, amit tett.

A kezdetek

A család jó híre először 1919-ben került veszélybe, amikor is Armie Hammer ükapja, Dr. Julius Hammer abortuszt hajtott végre egy orosz diplomata feleségén. Julius Hammer egy orosz bevándorló volt, aki Bronxban élt és nem mellékesen az amerikai kommunista párt egy központi alakja volt. Így ismerte meg a diplomatát és annak feleségét, aki két nappal a műtét után meghalt. 

Miközben Armie ükapja a SingSing börtönben várt az ítéletre, hogy 3 vagy 12 évet tölt a börtönben, a fia, Armand Hammer (Armie Hammer róla kapta a nevét) átvette apja vállalkozását, az Allied Drug-ot. Végül Armand, Armie dédapja visszaköltözött Oroszországba, miután a történet szerint maga Lenin üzent neki, és hívta őt vissza. Miután 1921-ben visszaköltözött Oroszországba, Armand elvett feleségül egy orosz énekesnőt, Olgát, akivel közösen egy fiuk született: Julian, Armie nagyapja. Nem sokkal később Olga és Armand útjai különváltak, ezután elkezdett a dédapa udvarolni második feleségének, Angelának.

Sajnos ez a románc se tartott sokáig, nem sokkal később második feleségétől is elvált Armand, és Amerikába költözött, azon belül is Los Angelesbe, ahol megismerkedett harmadik feleségével, Frances Barrett Tolmannal, akinek a pénzét az Occidental Petroleum nevű cégbe fektette. Armand a pénzmosáson keresztül az olajon át az oroszoknak való ipari kémkedésig mindent megtett, hogy megalapozza a család vagyonát. Sikeresen.

A család

Minden, amit tett, publikus volt. Isten kegyelmezzen neked, hogy ha valami rosszat tettél a barátai előtt. Nem vehetted fel ugyanazt a ruhát kétszer fontos eseményeken. Az volt a lényeg, hogy kívülről tökéletesnek tűnjünk 

— mesélte Casey Hammer, Armand unokája, Armie nagynénje.

Julian, Casey apja és egyben Armie nagyapja az elmondások alapján hihetetlenül okos volt, viszont a befolyásos apa, Armand nem törődött vele egyáltalán, az sem hatotta meg, hogy ő az egyetlen fia. A teljes családi birodalmat is végül unokájára, Michaelre hagyta, aki Armie édesapja. Casey azt is elmesélte, hogy emiatt lehetett az, hogy Julian folyamatosan bajba keveredett. — Egészen addig nem kapta meg a nagyapámtól a figyelmet, amire vágyott, amíg nem csinált valami igazán borzalmas dolgot— írja memoárjában Casey.

Az erőszak családi vonás

Amire Casey utal, 1955-ben következett be, amikor Julian a 26. születésnapja reggelén megölt egy férfit Los Angeles-i házában egy szerencsejáték-adósság miatt. Bár az újságok címlapján megjelent, hogy a milliomos fia embert ölt, végül Julian apja, Armand lefizetett 50 ezer dollárral egy ügyvédet, aki elsimította az ügyet.

Nem ez volt viszont Julian egyetlen szörnyű tette, Casey beszámolói szerint apja rendszeresen bántalmazta őt szexuálisan, amikor még gyerek volt. Julian, Armie Hammer nagyapja végül 1996-ban halt meg, amikor Armie 10 éves volt. Az elbeszélések alapján nem csak Julian és Armie volt az, akik finoman fogalmazva is falták a nőket, de a 34 éves színész apjától, Michaeltől is tanulhatott, aki fiatal korában szintén nagy playboy hírében állt, aki nem vetette meg a drogokat és előszeretettel szórta el a családi vagyont, ahogy apja is. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156722_auto_resized.jpg
origo.hu

A gurulódolláros Korányi Dávid és aktmodell felesége, Mihalik Enikő a Soros-Clinton-klánnal bulizott - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713924311
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156962_auto_resized.jpg
life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713924311
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155579_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713924311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713924311
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit