Áll a bál Vajna Timi műsora miatt: 150 millióért gyártanák le

Még Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa is szemtelenül nagynak találta az összeget, amibe felesége műsora kerülne. Még nem tudni, ki viszi képernyőre másfél hét múlva a Miss Universe döntőjét.
Még Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa is szemtelenül nagynak találta az összeget, amibe felesége műsora kerülne. Még nem tudni, ki viszi képernyőre másfél hét múlva a Miss Universe döntőjét.

Egyéb furcsaság is van a verseny körül. A TV2 egyik, neve elhallgatását kérő dolgozója azt állítja, feltehetően csoda lesz, ha zökkenőmentesen lemegy majd az élő műsor. Ez azért is érdekes, mert a verseny tulajdonosa és szervezője nem más, mint a TV2-s főnök felesége, Vajna Tímea.

Még Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa is szemtelenül nagynak találta az összeget, amibe felesége műsora kerülne © Czerkl Gábor

– Vajnáék több cégtől is kértek ajánlatokat a Miss Universe gyártására, a pletykák szerint a csatorna legnagyobb beszállítója, az IKO százötvenmilliós költségvetést tett le az asztalra. Ezt erősen túlzónak találták, így nem állapodtak meg. Most azt beszélik, egy rendezvényekkel foglalkozó vállalat készítheti majd az élő showt-t. Kockázatosnak hangzik már el-sőre is – mondta TV2-s forrásunk.

@missuniversehungary2016 @kovagoodora #beautymakers #zsidro

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

© Vaskó Tamás

A híreket böngészve feltűnt az is, hogy a döntő előtt egyelőre arról is alig jelent meg valami, mikor, hol válogatták a lányokat és kik a döntősök, akik közül kiválasztják majd Magyarország legszebbjét. Pedig Vajna Timi az előző években mindent bevetett, hogy minél szélesebb körben informálja a közönséget. Még akkor is, amikor a versenyét csak és kizárólag az interneten lehetett élőben követni. Eddig egyetlen, keresztpromóciónak feltehetően nem a leghatásosabb megjelenés azért mégis akadt. Timi pár napja feltöltött az Instagramra egy képet, amelyen a saját – sokáig zárva tartó – fánkozójának termékei láthatók Miss Universe felirattal. Természetesen megkerestük a csatornát is.

@missuniversehungary2016 @mrfunk_budapest #missuniversedonut

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Image forgatás @missuniversehungary2016

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

– A műsor előkészületei rendben zajlanak, a nézők egy nagyszabású show-műsort láthatnak majd november 20-án. A Miss Universe Hungary kampánya a napokban indul. A legszebbek csütörtökön a Miss Extrém választáson mutatkoznak be a sajtó és a nagyközönség előtt, és az egyperces bemutatkozó kisfilmjeiket is e héttől láthatják a nézők a TV2 képernyőjén. Emellett a szépségverseny közösségi oldalán is naprakész információk várják az érdeklődőket – tudtuk meg a TV2 illetékeseitől.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors