A Wellhello melegít Bryan Adams előtt

Szeptember 28-án immáron hatodik alkalommal ad koncertet Magyarországon, a Hősök terén a világhírû kanadai zenész, aki különleges kétórás műsorral készül.
Szeptember 28-án immáron hatodik alkalommal ad koncertet Magyarországon, a Hősök terén a világhírû kanadai zenész, aki különleges kétórás műsorral készül.

Bryan Adamsszel ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó és a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített ingyenes, kétórás exkluzív showval lép fel a budapesti Hősök terén. Bryan Adams előtt pedig hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Wellhello ad koncertet.

Diaz büszke arra, hogy a Wellhellóval kedvence előtt játszhatnak a színpadon © Végh István

– Gyerekkoromban édesanyám révén nagyon sokat hallgattam Bryan Adams dalait, így amikor megtudtam, hogy felléphetünk előtte, azonnal anyut hívtam. Ki gondolta volna, amikor elkezdtem zenével foglalkozni, hogy egyszer egy ennyire meghatározó előadó előtt játszhatunk? – meséli a Borsnak a Wellhello egyik pillére, Diaz, aki Fluorral és a zenésztársaival együtt nagyon izgatott, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvényen játszhat majd.

– Mindig törekszünk arra, hogy emlékezetes koncertünk legyen, ez most sem lesz másként. Tomival beszéltük, hogy eddig talán egy győri koncertünkön voltak a legtöbben, ötvenezren, de könnyen elképzelhető, hogy a Hősök terén még ennél is többen lesznek – mondta az énekes.

Bryan Adams három és fél évtizedes karrier­je so­rán több mint százmillió lemezt adott el, negyven or­szág­ban vezette a slágerlistákat és helyet kapott a Zenei Hírességek Csarnokában is.