Hűha

Nánási Pálnak ez nagyon nem tetszik Ördög Nórán: "Rendkívül zavaró látvány"

KL

Létrehozva: 2024.06.17.

A műsorvezető férje a közösségi oldalán osztotta meg a képet.

Ördög Nóra fotóival mostanában valami nincs rendben. Legutóbb a lányával közösen készített egy képet, amelyen a kisfia, Vencel is megbújt rajta.

HOT feltöltés / Ördög Nóra
Furcsa kép készült Ördög Nóráról Fotó: Szabolcs László

A csinos műsorvezető férje, Nánási Pál most egy újabb fotót készített a feleségéről. A képet közzétette az Instagram-oldalán, a posztját egy szerelmi vallomással indította, ebben leírta, hogy mennyire hálás azért, amiért ő a párja, a bejegyzésben azonban egy különleges bakira is felhívta a figyelmet. Nánási ugyanis csak utólag vette észre a zavaró látványt.

− A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem - írta a fotó mellé Nánási Pál, majd ezután egy játékra invitálta követőit.

Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű

- fűzte hozzá a fotóművész.

Mutatjuk a furcsa képet Ördög Nóráról:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek