Meglepetés

Nem akármivel a kezében fotózták le Tóth Gabit - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.06.11.

Meglepte rajongóit az énekesnő.

Úgy változik Tóth Gabi külseje, mint az évszakok. Volt ő már rövid szőke, hosszú barna vagy vörös. De nemcsak a külseje változott az elmúlt két évtizedben. Egy hosszú önismereti úton ment keresztül, mely során ismét rátalált a szerelem. Párjával őszintén beszéltek kapcsolatukról és arról, hogy mit terveznek a nyárra.

Az aranytorkú énekesnőnek egy dolog azonban már a védjegyévé vált, hogy szereti a magyar hagyományokat, a népviseletet és a dalokat is. Ám ezidáig még a sportok terén nem fejezte ki a tradíciók érinti szenvedélyét. Így mindenkit alaposan meglepett, amikor nyíllal és íjjal a kezében pózolt Papp Máté Bencével az oldalán. 

A Tények plusz riportjából kiderült, hogy szerelmével közösen tervezett pomázi nyári tábor részeként kezdett íjászkodni és lovagolni Tóth Gabi. 

„Én évek óta nem éreztem ilyet, mint most. Nekem nagyon sok fele mennek a gondolataim, állandóan egy ilyen billiárd effekt van az agyamban, hogy az egyikből a másikba. Folyamatosan pörög valamin az agyam. S most tudtam, csak és kizárólag egy felé koncentrálni és nem volt más a fejemben” – mesélte Tóth Gabi új hobbija kapcsán. 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek