NAGY Ő

Meseszép lányt szeret a Nagy Ő, a vörös szőnyegen jelentek meg először nyilvánosan

mkb

Létrehozva: 2024.06.06.

Sportos, jóképű, jószívű férfi, a szerelem mégsem akart az ajtaján kopogtatni. Tóth Dávidról van szó, aki korábban Nagy Ő-ként kereste az igazit, aki évekkel később, most toppant az életébe.

Tóth Dávidra a kajakrajongók a 2000-es évek elején figyeltek fel, s az élsportolói karrier után sem tűnt el a nyilvánosság elől: az elmúlt években több showműsorban feltűnt, 2021-ben egyenesen Nagy Ő-ként kereste a párját. Nemcsak, hogy akkor nem találta meg élete szerelmét, de utána évekig nem volt komoly kapcsolata. Egészen mostanáig.

nagy ő tóth dávid
Tóth Dávid 2021-ben Nagy Ő szerepébe bújva kereste a szerelmet, ami csak évekkel később talált rá (Fotó: TV2)

Megmutatta új kedvesét a Nagy Ő

A 39 éves sportoló mindig is diszkrét volt a magánéletét illetően, de amennyire tudni lehetett, nem is volt komoly párkapcsolat az életében az elmúlt években, amit megmutathatott volna a nyilvánosságnak. A napokban viszont egy mozipremierre volt hivatalos, ahová plusz egy főként egy csinos, fekete hajú hölgyet vitt, a gyengédség, amivel egymással átkarolják, egyértelművé tette a köztük lévő kapcsolatot.

Tóth Dávid sajtónyilvános eseményen mutatkozott új párjával (Fotó: Instagram)

Már korábban is felmerült a pletyka, hogy a csinos, Tímea nevű fogorvos lány lehet Tóth Dávid párja. Év elején a kajakos ugyanis Egyiptomban nyaralt, a fotói között feltűnt az említett fekete hajú lány is, ám mivel a kajakos a fényképek tanúsága szerint nagy társasággal utazott, nem volt teljesen biztos, milyen is a viszony az említett hölggyel.

Az Origo akkor elérte telefonon Dávidot, aki így fogalmazott:

Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk.

Szintet lépett a kapcsolat

A jelek szerint a hetekből hónapok lettek, s kapcsolatuk újabb szintre lépett. A sztárvilágban ugyanis fontos mérföldkő, ha egy híresség nyilvános eseményen jelenik meg a párjával. 

Dávid 2020 elején az Exatlonban, majd ugyanabban az évben később a Dancing with the Stars-ban is szerepelt, 2023-ban pedig megnyerte az Ázsia Expresszt Kucsera Gáborral. Kisportolt testével és jóképűségével sok hölgynéző fejét elcsavarta, 2021-ben pedig egy tucat lány versengett a kegyeiért. Nagy Ő-ként Laurát választotta maga mellé, ám hamar kiderült, mégsem illenek egymáshoz. S ki tudja, legközelebb talán egy páros műsorban láthatjuk a kajakost, új szerelme oldalán.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek