Házasság

"Micsoda hétvége" - Palvin Barbi pontot tett a házasságáról szóló pletykák végére

B. V.

Létrehozva: 2024.06.14.

A magyar szupermodell legújabb Instagram-posztja megnyugtatta a rajongóit.

Palvin Barbaránál nincs büszkébb feleség a világon, legalábbis az Instagramra feltöltött legújabb posztja szerint, amiben férje, Dylan Sprouse filmjét prezentálja. A házasok a nyáron mozikba kerülő The Duel (A párbaj) című filmet Sprouse kollégáival együtt promótálták méghozzá nem is akárhol, a nagymúltú Indy 500-as autóversenyen, Indianapolisban. 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse
Palvin Barbi rajongói megnyugodtak. Fotó: Taylor Hill / Getty Images

A 2024-es Indy 500-as a történelem immáron 108. ilyen összecsapása volt. Márpedig, ha összecsapás, akkor az tökéletes promótálási lehetőséget jelent egy, a párbajokról szóló film népszerűsítésére. 

Micsoda hétvége. 

- írta képei mellé a magyar szupermodell, amelyek közé feltöltött egy olyat is, amiből az árulkodik, minden rendben van köztük férjével. 

És, hogy ez miért is lényeges? Azért mert Barbi és Dylan csókolózós fotója elhallgattatta azokat a kétketődet, akik biztosak voltak abban, hogy szétmentek, miután az internet népe nemrég arról pletykált, hogy az amerikai színész megcsalta szeretett feleségét alig egy évvel az esküvőjük után. 

Végre te és Dylan is lezártátok ezzel azokat a pletykákat, miszerint nem vagytok többé együtt.

 - írta a modellnek egy lelkes rajongó kommentben szívjelekkel. Ezzel pedig mások is egyetértettek mondván a Sprouse házasok olyan tökéletes párost alkotnak, így mostantól, látva a fotójukat, megnyugodtak, hogy a magyar szupermodell továbbra is boldog szerelemben él a férjével.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek