Celeb

"Már csak a halálát kell megírnom" – hamarosan elkészül Dobos Attila életéről szóló könyv

Cs.G.

Létrehozva: 2024.06.22.

A legendás énekes szerelme hamarosan befejezi az elhunyt dalszövegíró életéről írt könyvét. Nemcsak az életét olvashatjuk, hanem éltéből is láthatnak videót Dobos Attila rajongói.

Dobos Attila több mint két éve hosszú betegség után hunyt el 2022. január 4-én. A zeneszerző nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Isten véled édes Piroskám, a Kövek a vízparton, vagy a Rózsák illata. Aktív éveiben olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Aradszky László, Korda György és volt felesége Mary Zsuzsi.

Dobos Attila/Erzsó
Dobos Attila emlékét Erzsó igyekszik életben tartani (Fotó: Elekes Judit / TV2)

Menyasszonya, Hatvaniné Erzsó igyekszik szerelme emlékét életben tartani, így korábban még egy közös albumot és készített. Pár éve viszont egy komoly projektbe is belevágta a fejszéjét, ami úgy tűnik, hamarosan befejeződik.

Sajnos nehezen haladok most a könyvvel, korábban a betegségem is sokat lassított a munkán, de már csak a halálát kell megírnom. Voltam a kiadónál is, mert több mint száz oldal már készen van, de körülbelül 150-re számítok. Attila egyik régi barátja korábban átküldött nekem egy videót, ahol még ő is rajta van. Nagyon jó volt viszont látni! Szeretném még ezt is megosztani az emberekkel

 – mesélte Erzsó a Bors érdeklődésére.

220519-30-KZ
Még mindig küzd a gyásszal Erzsó (Fotó: Knap Zoltán)

Maga gondozza Dobos Attila sírját

A legendás zenész születésnapjának évfordulóján a Ripost kilátogatott a temetőbe, azonban a tavalyi megdöbbentő kép helyett egy sokkal rendezettebb sír fogadta munkatársunkat. Korábban ugyanis valamiért sajnoss a zenész nyughelye megsüllyedt. Idén a sírnál járva Dobos Attila egykori szerelmével találkoztunk, aki éppen a legendás zeneszerző sírját rendezgette.

„Sajnos tavaly november óta nem jártam kint az én Drágám sírjánál, mert az egészségügyi állapotom sem engedte meg, sokat betegeskedtem. De, amikor kiértem már nagyon gazos volt, a korábbi megsüllyedt részt is én töltöttem fel. Mindig hozok kapát, ásót, de olyan mintha szélmalom harcot vívnék” – mesélte akkor Erzsó, aki sajnos azóta nem tudott kimenni szerelméhez. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek