Gyermek

Gömbölyödő pocakos kismamaként is gyönyörű, örömteli nap a mai Horváth Grétáéknál - fotó

B.

Létrehozva: 2024.06.25.

Érzelmes sorokat fogalmazott meg Horváth Gréta.

Már 10 éve annak, hogy édesanya lett Horváth Gréta és megszületett a fia. A nagy esemény évfordulójának alkalmából pedig most érzelmes sorokat fogalmazott meg, amelyhez egy terhes fotót csatolt. Ezen jól látszik, kismamaként is milyen gyönyörű volt.

10 év, rengeteg idő. Elképesztően intenzív dolgokat éltem, éltünk meg ketten. Túl sokat tapasztaltunk ennyi idősen mind a ketten. Tulajdonképpen ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én valahol vele nőttem fel. Vele a karomban tanultam meg az akadályokat átugrani. Vele a karomban tanultam meg újratervezni számtalanszor. Ő volt az a kis ember aki mindig mellettem volt. Ő volt az aki hosszú idő után, mikor már beszélni tudott mondta, hogy jó éjszakát neked is! Emlékszem erre a mondatra, mert sokáig csak én kívántam és nem jött válasz sehonnan

- fogalmazott az Instagram-oldalán Horváth Gréta. Hozzátette, voltak az életükben meghatározó pillanatok, hol jók, hol pedig felejthetők. 

Minden törekvésem azért teszem, hogy könnyebben boldoguljon majd. Igyekszem jó anya lenni, habár nem adok neki reggelente zeller levet. Na bumm. Nagyon érzelmes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, és mérhetetlenül nagy az érzelmi intelligenciája. Okos, talpraesett. Igaz még csak 10 éves, de mindenről van véleménye és hatalmas a szíve.

Az édesanya emlékszik, mikor a fia megszületett, felhő illata volt. Nem tudja miért, de a mai napig így hiszi és emlékszik rá, mikor megfogta a pólyában. 

Az biztos, amíg én élek, annyira szeretlek, mint ahány csillag van az égen

- tette hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek