Baj

Elindult a Balatonra a TV2 milliomosa, de oda már nem érkezett meg: baj van

B.

Létrehozva: 2024.06.23.

Módosítva: 2024.06.23.

Nagyon nem akar összejönni, amit eltervezett.

Sajnos elég balszerencsésen alakul Herczeg-Kis Bálint projektje, akit a TV2 Exatlon című műsorában ismert meg az ország. Az akkor mindössze 18 éves fiú ráadásul meg is nyerte a műsort, a vele járó trófeát és a 15 millió forintot. Most azonban baj van.

20210607_exatlon_2772_MK_ripost_03
Sajnos elég balszerencsésen alakul Herczeg-Kis Bálint projektje Fotó: Máté Krisztián

Bálint az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy nagyon nem akar összejönni, amit eltervezett, hogy egy lakóautóval európai körútra indul.

Mint láthatjátok, itthon vagyunk, és nem tudunk elindulni. És az a baj, hogy rajtunk kívül álló ok miatt, mert azt gondolom, mi mindent megtettünk érte

- mesélte a fiatal fiú, aki egy kocsit épített át lakóautóvá. Ez rendben is van teljesen, de úgy látszik, hogy motorikusan elég rossz vétel volt a kocsi.

Nagyon sokat volt szerelőnél, mióta nálam van. Sokat is ráköltöttem sajnos, és még mindig nem az igazi. Mentünk egy próbakört a Balatonra, vagy hát mentünk volna, mert félútig jutottunk Kecskemétről. Bejelzett a hűtővíz, szivárog vagy elfolyik, eltűnik valahogy. Így nem lehet vele menni, nem egy Európa-túrát, még viszonylag hosszabb távot sem

- tette hozzá.

Bálinték kilenc hónapja csinálják már a lakóautót, és alig várták, hogy útnak induljanak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek