Apasors

G.w.M nem volt ott a kislánya évzáróján?

Zs.

Létrehozva: 2024.06.21.

Befejezte az első osztályt G.w.M és Melanie közös kislánya. A nagy napot a gyermek az öccsével és az édesanyjával töltötte, a jelek szerint az édesapa nem volt jelen.

G.w.M és Nagy Melanie házasságából két közös gyermek született, egy hétéves kislányuk és egy négyéves kisfiuk van, akiket az édesanyjuk a pár különválása óta egyedül nevel. A kicsiknek a szülők mindent megadnak, többek között nemzetközi óvodában kezdték az életüket annak érdekében, hogy a világra nyitott, elfogadó, érzékeny felnőttek váljanak belőlük.

G.w.M, Melanie
G.w.M és Melanie válása csúnyára sikerült Fotó: Bors 

G.w.M mindent megtesz, de sokszor ez sem elég

Melanie és G.w.M szakítása ugyan igencsak hangosra és haragosra sikerült, a szülők számára nem volt kérdés, hogy a közös gyermekek egészséges lelki és fizikai fejlődése legyen az első. A kicsiknek kiegyensúlyozott élete van, szeretetben nevelkednek, és mindkét szülő részt vesz a nevelésben, bár G.w.M a munkája miatt nyilván nem tud olyan sokat együtt lenni velük, mint az édesanyjuk. A zenész persze minden tőle telhetőt megtesz, de sokszor még ez sem elég…

Aput nem látjuk a képen

Nagy Melanie péntek reggel egy friss Instagram-poszttal jelentkezett, egy aranyos fotóval tudatta a világgal, hogy milyen gyorsan repül az idő: a közös kislányuk sikeresen befejezte az első osztályt. A képen egy cserfes, copfos lányka látható a kisöccse társaságában, természetesen hátulról, mert Melanie-ék olyan szülők, akik nem szívesen posztolnak szemből fotókat a gyerekeikről. A kicsi lányka vállán az iskolatáska, úgy lépked a suli kapujához, hogy részt vegyenek az évzárón.

Melanie fotóján nem látni, hogy G.w.M is jelen lenne Fotó: Instagram

A képről egyetlen ember hiányzik, az édesapa… Hogy G.w.M ott volt vagy sem, az nem derül ki a posztból, de simán elképzelhető, hogy a hajnalig tartó koncertek miatt nagyon korai volt neki ez az időpont.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek