Heves csókok

Így csókolja milliárdos üzletember párját Galambos Lajcsi lánya

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.06.17.

Csak úgy dúl a divattervező és az üzletember között a szerelem. Galambos Lajcsi lánya megmutatta, hogyan csókolja üzletember párját.

Galambos Lajcsi lánya csak úgy tündököl, mióta rátalált a szerelem. Az ország trombitásának lánya, aki divattervezőként építi karrierjét, még nőnapon mutatta meg, mekkora csokor virágot kapott szerelmétől, az üzletember Csipak Pétertől. Azóta alig láthattuk őket közös képen, ugyanis nem osztottak meg a kapcsolatukról semmit, viszont a minap Bogi egy videót osztott meg magáról és párjáról, ami igazán feltüzelte a kedélyeket. Így csókolja milliárdos szerelmét a kreatív sztárcsemete:

Galambos Lajcsi lánya
Galambos Lajcsi lánya csókokkal árasztotta el milliárdos szerelmét. (Fotó: Bors)

Hatalmas csók

Bogi és Péter közös videójában Budapest egyik népszerű sétálóutcájában láthatjuk a szerelmeseket, miközben éppen egymást falják. Nem túlzás, tényleg nagyon heves csókok közepette kapták le a divattervezőt és az ingatlan fejlesztéssel foglalkozó befektetőt. Maga Bogi osztotta meg a videót közösségi oldalán, amelyhez szívecskét írt. Így biztosra vehetjük, hogy kapcsolatuk töretlenül épül. De nemcsak a kapcsolatuk van sínen, hanem Lajcsi lányának a karrierje is.

Galambos Boglárka
Lagzi Lajcsi lánya csak úgy tündököl a milliárdos mellett. (Fotó: BORS FEJER BALINT)

Galambos Lajcsi lánya egyre nagyobb

Ha karrierről van szó, észrevehető, hogy Bogi mennyit tesz bele, hogy ruhamárkája sikeres legyen. Nemrég tartott egy divatbemutatót is, amely nagy népszerűségnek örvendett, mondhatni a celebvilág krémje is reprezentálta magát a helyszínen, és párja is ott volt. Az sem lenne feltétlenül meglepő, ha az eseményen készült volna a videó, amit megosztott a pár, ugyanis látszólag a helyszín és Boginak az eseményen viselt ruhája megegyezik. Mindemellett Boginak nemcsak ruhamárkája, hanem speciális alkotásai is nagy sikernek örvendenek, ugyanis a ruhatervező legnagyobb előadókat öltözteti. Úgy tűnik fényes jövő előtt áll az ország trombitásának lánya, akinek édesapja hamarosan szabadul a rá kiszabott börtönbüntetésből.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek