Harry

Ez már sok: Harry herceg megint belerúgott a családjába

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.22.

Harry herceg azt mondta, még a háborúban is jobb lenni, mint a családjával.

Harry herceg előszeretettel csap oda a családjának, akik egykor pénzelték az életvitelét. Most az szökkent ki a száján, hogy még Afganisztánban, a háborúban is jobb volt, mint az Egyesült Királyságban a családjával.

Harry herceg, AFP
Fotó: AFP

Tom Quinn királyi író elárulta, Harry a katonaságban keresett menedéket, miután ugyanazt a küzdelmet folytatta a királyi családdal, mint édesanyja, a megboldogult Diana hercegnő. Harry ugyanazt érezte, mint édesanyja, az elszigeteltség pedig kikezdte a lelkét. 

"Harry kijelentette, hogy még a háborúban harcolni is jobb, mint otthon lenni a királyi családdal. Így visszagondolva ez már érthető, hiszen azt mondta, a katonaságnál töltötte élete legboldogabb időszakát" - fogalmazott az író.

Sussex hercegét sokan kritizálták amiatt, hogy minden idejét és energiáját abba öli, hogy belerúgjon a királyi családba. A Spare című sokatmondó könyvében Harry a családon belüli „béke” iránti vágyáról elmélkedik, amit sosem tapasztalhatott meg.

"Harry sajnos összekeveri a saját érzéseit, a saját harcait Diana hercegnő harcával. A könyvében is úgy beszél, mintha neki kellett volna megvívnia azokat a csatákat, amelyeket valójában az édesanyja vívott. Teljesen összemossa kettejük életét."

Harry, aki 1997-ben, alig 12 évesen tragikusan elvesztette édesanyját egy párizsi autóbalesetben, gyakran beszélt arról, hogy halála milyen mély hatást gyakorolt ​​rá. "Gyűlöli, hogy úgy érzi, ezt kell tennie, miközben szeretne újra közel lenni apjához, Károly királyhoz és testvéréhez, Vilmos herceghez, de anyjához hasonlóan egy olyan csatába van bezárva, amely rögeszméjévé vált" - mondta Quinn.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek