CSODA

Vajna Timi vallomása: hatvanévesen sem mondana le az anyaságól

Prac Lee

Létrehozva: 2024.05.25.

Drámai fejlemény a médiaszemélyiség magánéletében. Vajna Timi megrázó vallomása: még nem mondott le az anyaságról, s ha kell, hatvanévesen is próbálkozik majd a teherbeeséssel.

Bár az ország még Vajna Timiként emlegeti, a médiaszemélyiség valójában már új férje vezetéknevét, a Ráthonyit viseli. A célja azonban lassan 10 éve ugyanaz: édesanyává válni.

vajna timi andy vajna
Vajna Timi már Andy Vajna mellett is úgy érezte, ketyeg az óra a gyermekvállaláshoz. (Fotó: Bors/Fejér Bálint)

Vajna Timi: „Nem szeretnék kicsúszni az időből”

Az egykori modell már Andy Vajna feleségeként is beszélt a gyermekvállalásról:

Egy számmisztikus szerint 2018 az én évem, akkor jön majd a baba.

– 36 leszek már, nem szeretnék kicsúszni az időből. Meg az sem titok, ez hosszadalmas procedúra lesz, tehát el kellene kezdeni. Andy már most kezdené, rögtön szeretné a babát. De türelmes, és még mindig rám vármesélte lapunknak még 2016-ban Timi, aki mára egyre keményebben küzd egy sikeres terhességért.

Vajna Timi
Elszántabb Vajna Timi gyermekvállalást illetően, mint valaha. (Fotó: hot! magazin)

60 évesen sem adná fel a reményt Timi

Kálváriájának egy szeletét a közösségi médián keresztül követői elé is tárja időről időre. Így értesült a nagyérdemű a kellemetlen kezelésekről, beültetésekről, s vetéléseiről is. A kudarcok ellenére a cicáit gyermekeiként szerető Timi nem adta fel a harcot, sőt, olyannyira elszánt, hogy még akár évtizedekig is képes lenne különböző módszerekkel kísérletezni.

Egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében ugyanis a minap egy külföldi sikertörténetről szóló cikket tette közzé. A szalagcím szerint egy 63 éves nagymama és 26 éves lovagja néz szülői örömök elé, ugyanis első közös gyermeküket várja a hölgy.

Vajna Timi sokat mondó bejegyzést osztott meg. (Fotó: Instagram)

A 41 éves vállalkozóasszony nyilván okkal osztotta meg a hírt: erőt merít a csodával határos történetből, s ha kell, hát ő is küzd még sok-sok évig, hogy megtörténjen a várva várt csoda. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek