Öröm

Úszik a boldogságban Tápai Szabina, itt az első fotó a nagy bejelentésről

N.V.N.

Létrehozva: 2024.05.20.

A háromgyermekes anyuka újra tud mosolyogni. Tápai Szabina először osztott meg magáról fotót, amióta Kucsera Gáborral bejelentették: kibékültek.

Múlt héten bombaként robbant a hír, Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra együtt van. A sztárpárnak sikerült megmenteni a válás szélére került házasságukat. Bejelentésüknek elég sajátos módot választottak, ugyanis a kajakozó a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégeskedett, és a forgatás végén jelent meg a kézilabdázó. 

Tapai Szabina és Kucsera Gabor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor újra összeköltözött (Fotó: Hatlaczki Balázs)

Tápai Szabina újra tud mosolyogni

Azt már mindenki tudta, hogy az egykori szerelmesek tíz év házasság és három gyerek után döntött tavaly arról, hogy külön költöznek, de azt egészen mostanáig titokban tartották, hogy több hónapja már újra egy párt alkotnak és már újra együtt is élnek.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni. 

– Illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani – fogalmaztak korábban Hajdú Péternél.

Persze már egy ideje sejthető volt, hiszen számos árulkodó jel utalt arra, hogy valami megváltozott közöttük. Az egyik ilyen, amikor Kucsera Gábor a közös házuk udvarán álló medencében készült fotót osztotta meg közösségi oldalán, vagy amikor a barátaival ott bulizott. A rajongók és a sajtó érdeklődésére azonban sokáig tagadtak.

Egy ideje sejthető volt, hogy kibékültek (Fotó: Beköltözve Hajdú Péterhez / YouTube)

Megpróbálják óvni a kapcsolatukat

Annak ellenére, hogy az egész országot meglepték, döntésüket nincs jogában senkinek sem megkérdőjelezni, hiszen úgy is az idő igazolja majd őket. Az azonban egészen biztos, hogy Tápai Szabina újra boldog. A nagy bejelentés óta először posztolt az Instagram-oldalára magáról fotót – amely itt tekinthető meg –, és a háromgyermekes anyukáról egyenesen süt a boldogság. Újra mosolyog. A fotóból kiderül, hogy egy népszerű szállodában pihen, és az is sejthető, hogy nem egyedül, hanem férjével és családjával.

Helló, ezennel megnyitom a nyári szezont!  – írta a kép mellé.

Mindenesetre egyértelmű az is, hogy megpróbálják óvni a kapcsolatukat, bizonyára tanultak a hibáikból, ugyanis közös fotók, családi képek, vagy ami oly népszerű a sztárok körében, hogy bejelölik egymást a posztjaikban, náluk ez sem történik meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek