BOTRÁNY

„Döbbenet és csalódás!” – kiakadtak a TV2 nézői, népharag zúdul a műsor sztárjaira

Barby

Létrehozva: 2024.05.27.

Két nagy esélyes modell távozott a TV2 tehetségkutató műsorából a döntő előtt. A nézők kiakadtak a Next Top Model Hungary zsűrijének döntésétől, kíméletlen szavakkal illették őket az interneten.

Csak úgy elszaladt az idő, hiszen ezen a héten már a TV2 modellkereső műsorának döntője lesz. A Next Top Model Hungary múlt vasárnapi elődöntőjében még a többi lányt is meglepte a zsűri döntése, akik két nagyesélyest: a rangidős Papp Gabit és a gyönyörű táncművészt, Jávori Lilit fosztották meg álmuktól. Tomán Szabinának, Axente Vanessának, Tombor Zoltánnak és Merő Péternek is csúnyán nekiestek a kommentelők, akik szerint szakmaiatlan döntés született. 

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary zsűrije a kommentelők szerintt rossz döntést hozott (Fotó: TV2)

Bírálják a Next Top Model Hungary zsűrijét 

Vasárnap este kiderült, hogy melyik négy lány jutott be a TV2 tehetségkutató műsorának döntőjébe. A Next Top Model Hungary utolsó előtti adásában a top hat versenyzőből került ki az a négy lány, akik közül egyvalaki Magyarország következő topmodellje lesz. A zsűri döntése alapján Mészáros Lili, Czibolya Niki, Vidéki Vivien és Kouyaté Hawa jutott a top négybe. Ez azt jelenti, hogy Papp Gabi és Jávori Lili számára ért véget az álom. A két kieső könnyeikkel küszködve hagyta el a stúdiót, csalódottan mondtak le a 10 milliós fődíjról és a szerződésről Palvin Barbi ügynökségével. 

A kommentelők nem értenek egyet Gabi kiesésével (Fotó: Udvardi Attila)

Tomán Szabináék szerint Papp Gabinak a sok tetoválása miatt már az elejétől nem volt esélye a győzelemre, bármilyen ügyes volt is szinte minden feladatban. Jávori Lilit pedig a sportos alkata miatt tartották esélytelennek. Na a műsor után elszabadult a pokol, a kommentelők kiakadtak a zsűrire, szerintük egyrészt nem ennek a két lánynak kellett volna kiesnie, másrészt, ha az elejétől tisztában voltak Gabi tetoválásaival és Lili izmos alkatával, akkor miért válogatták be őket. Csúnyán nekiestek a műsor ítészeinek: a Next Top Model Hungary, Jávori Lili és Papp Gabi Instagram oldalát elárasztották a gyűlölködő kommentek:

Nevetséges, hogy olyan dolgok miatt küldenek el versenyzőket közvetlenül a döntő előtt, amiket már a válogatón is tudtak, a tetkót és a sportos alkatot. Ez a műsort magát és a zsűrit minősíti. (...) Hawának kellett volna kiesnie. A hozzáállása arcpirító volt végig, ennyi hisztit a 2 éves lányom nem vág le egy év alatt sem.” 

„Döbbenet és csalódás! Palvin Barbi és Mihalik Enikő arról híres, hogy van bennük alázat, hogy könnyű velük együttműködni! Bocsánat de itt nincs helye a Hawanak… édes lesz influenszernek a tinédzserek körében. A műsor címe Next Top Model, nem pedig egy Dove kampány, ami a női test elfogadásáról szól.

„Vicces, igázából akkor miért engedték tovább bármikor is a verseny folyamán? (ha a testen úgysem lehet változtatni) – munkában egyetlen csaj, akiről rosszat nem lehetett mondani

„A kedvencem voltál Gabi! Viszont azt nem értem, hogy miért juttattak el ilyen közel a döntőhöz, ha egy kivarrt nő nem lehet NTMH?” 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek