Esküvő

Marics Peti már a múlté: ehhez a férfihoz ment feleségül Stana Alexandra

P. E.

Létrehozva: 2024.05.18.

Marics Peti csak féltékenyen nézte, ahogy gyűrű kerül egykori táncospárja ujjára.

Állítólag nemcsak Mikes Annának és Krausz Gábornak hozott szerelmet a Dancing with the Stars műsora. Sokan tudni vélték, hogy Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra között is gyengéd szálak szövődtek. A páros között izzott a levegő, ahányszor csak a parkettre léptek, és nem is tudták volna letagadni, hogy megvan közöttük a kémia.

Stana Alexandra
Fotó: Markovics Gábor

Hivatalosan sosem erősítették meg, hogy együtt vannak, csak annyit, hogy a műsor alatt valóban jó barátokká váltak. A kettejükről szóló pletykák azonban újra szárnyra kaptak, miután a TV2 újabb műsorában, a Zsákbamacskában is együtt szerepelnek. 

„Egyszerűen a tánc – akarva-akaratlanul – teremt egy közelséget két ember között, és ez külső szemmel könnyen összetéveszthető a szerelemmel. Persze, nem mindig látják rosszul az emberek, és valóban van olyan, hogy gyengéd érzelmek alakulnak ki. Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek minket a közös élmények, és ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, az nagyon erős köteléket teremtett" – árulta el Alexandra korábban, aki, mint kiderült, szakítása óta úgy érzi, nem áll készen egy újabb kapcsolatra és karrierjét szeretné az első helyen tartani.

Most mégis gyűrű került a szép táncos ujjára, és nem is akárhol: a TV2 stúdiójában ment férjhez kollégájához. Az egész eseménynek Marics Peti is szemtanúja volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek