Békülés

Micsoda fordulat! Újra együtt lehet L.L. Junior és Dárdai Blanka

Bors

Létrehozva: 2024.05.27.

Ember legyen a talpán, aki követni tudja, hányszor szakított és békült ki a páros. De most megint úgy fest, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka között dúl a szerelem. Kérdés, hogy meddig!

L.L. Junior és Dárdai Blanka két éve vannak együtt. Vagyis ez a mondat úgy hangzik helyesen, hogy két éve vannak se veled, se nélküled kapcsolatban, hiszen két kezünkön nem tudjuk megszámolni, hányszor szakítottak és békültek ki az elmúlt hónapokban. Most azonban ott tart a történet a legutóbbi információk szerint, hogy ismét dúl a szerelem köztük. De vajon még meddig?

L.L. Junior 20221213_avatar bemutato_026_MK_MP
L.L. Junior és Dárdai Blanka újra kibékült? (Fotó: Máté Krisztián)

L.L. Junior és Dárdai Blanka újra együtt?

Ahogy említettük, nehéz számon tartani, hogy mégis mikor, hányadán állnak egymással a szerelmesek, de most megpróbáljuk a lehetetlent, és kibogozzuk a szálakat. Tehát Juniorék két éve vannak együtt, ez idő alatt pedig kettő drámai szakításuk volt. Az egyik akkor, mikor a rapper fogta magát, és hetekre elutazott Dominikára, Blankát hátrahagyva. A másik pedig akkor, mikor ő maga írta ki, hogy búcsút int a lánynak, és reméli, hogy nem hagyja befolyásolni magát a jövőben. Ez az incidens kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt történt, de a május 27-e mégis fontosabb dátum az életükben. Ez volt ugyanis az a nap, amikor hivatalosan is bejelentették tavaly, hogy kibékültek, éppen úgy, ahogy most is. Egy év elteltével, szintén ezen a napon döntöttek úgy, hogy felvállalják, újra együtt vannak! Kijelenthetjük tehát, hogy május 27-e egy fontos dátum a szerelmesek életében. 

Ez a fotó a Redditre került fel azzal a címmel: „Az újra egymásra találás utáni boldog pillanatok egyike.” Nem véletlenül ez a gúnyos felirat, hiszen a szerelemesek láthatóan nem csattannak ki az örömtől a képen, ámbár a netezők biztosra veszik, hogy ettől még visszataláltak egymáshoz. Bár a kommentszekcióban sem kímélik őket...

– Azt hittem eddig, hogy a Blanka hülyíti és használja ki Juniort, de valamiért most úgy érzem, hogy inkább Junior az, aki néha előveszi Blankát, ha unatkozik, ő meg ugrik rá írta valaki.

Bár nem az én dolgom, de úgy gondolom, ez nem túl egészséges kapcsolat, ha ennyiszer szakítasz és békülsz ki a másikkal...

fogalmazott egy másik kommentelő, ám hogy mi húzódik pontosan a háttérben, azt csak a történet két főszereplője tudhatja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek