Család

„Csodás dolgot kaptam ajándékba” – Lékai-Kiss Ramóna megtörte a csendet a második gyermekéről

M. K.

Létrehozva: 2024.05.19.

Csütörtök este bemutatták Demeter Richárd ruhatervező legújabb kollekcióját, a rendezvényen számos hazai híresség is tiszteletét tette. Lékai-Kiss Ramóna a Borsnak mesélt arról, hogy miért volt fontos neki ez az esemény és elárulta, mit szól a kistesó gondolatához.

Lékai-Kiss Ramóna gyönyörű, kék ruhában tündökölt a divatbemutatón, ennek kapcsán bevallotta, hogy nem ő dönti el, mit vesz fel egy ilyen alkalomra, de mesélt arról is, hogy szerinte manapság nem nehéz divatosnak lenni kismamaként sem.

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna lenyűgöző ruhában érkezett a divatbemutatóra (Fotó: Szabolcs László)

Nosztalgikus várandósság

Rami nemrég a Hazatalálsz című napi sorozatban volt várandós, mint mondja, nagyon jó érzéssel töltötte el.

Csodás dolgot kaptam ajándékba a Hazatalálsz csapatától, mert egy várandós karakter bőrébe bújhattam. Nagyon jó volt műpocakkal játszani, visszajöttek a régi emlékek, hogy mennyire jó érzés volt, amikor én is várandós voltam a kisfiammal. Ráadásul szebbnél szebb kismamaruhákat vehettem fel, csodás, hogy ma már igazán könnyű kismamaként kényelmesen és divatosan felöltözni. 

Arra a kérdésre, hogy van-e tervben kistesó, a csinos anyuka így nyilatkozott: „Erre mondják azt, hogy ember tervez, Isten végez.”

Lékai-Kiss Ramóna
Lékai-Kiss Ramóna szeret a munkája során különleges ruhadarabokat felvenni (Fotó: Szabolcs László)

Megtiszteltetés érte

„Természetesen Richard Demeter ruhában pompázhatok ma este és hosszú évek után Ricsi megengedte, hogy ma este ne dolgozzak, hanem csak élvezzem a műsort. Úgy döntött tehát, hogy a vadonatúj kollekcióból rám ad egy ruhát, ami a kifutón lett volna látható, de kivette a show-ból, hogy én viselhessem ezt a darabot.”

A gyönyörű műsorvezető lapunknak elmesélte, hogy általában a beauty stáb dönti el helyette, hogy nézzen ki, de maximálisan megbízik szakmai profizmusunkban és elégedett a végeredménnyel. S hogy mi az, amit megbánt, ami a külsejével kapcsolatos?

Néha eszembe jut, hogy tizenkilenc éves koromban irtó hosszú műkörmeim voltak, nem tudom, miért tettem ezt magammal, de ez akkor rendben volt úgy. Ma már a hétköznapokban visszafogottabban öltözködöm, egy fehér póló farmerral és kényelmes tornacipővel elegendő nekem, de ez talán azért is lehet, mert a munkám során kiélhetem Hamupipőke énemet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek