Barátság

Összejött a Házasság első látásra és a Nagy Ő két sztárja? Kiderült az igazság!

Doris

Létrehozva: 2024.05.29.

Árulkodó fotót osztott meg a TV2 reality-jének egyik szereplője, Geri. Nem csoda, hogy máris beindultak a találgatások! Becsajozott a Házasság első látásra sztárja?

Árulkodó fotót tett közzé az Instagramon a Házasság első látásra című párkapcsolati reality-ből megismert Geri, aki a TV2 nagy sikerű műsora során Bogival élt házasságban a pszichológusok javaslatára. Végül azonban (sok szép pillanat, veszekedés és drámai percek után) úgy döntöttek, hogy a való életben nem együtt játsszák tovább az élet nevű társasjátékot.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Geri és Bogi frigye nem végződött túl jól (Fotó: tv2)

Geri magánéletéről azóta semmit sem lehetett tudni, ezért is robbantotta fel az internetet az a szelfi, amin nem mással szerepel, mint A Nagy Ő legutóbbi évadából megismert Martoni Edina, aki nemrég még Jákob Zoli vörös rózsájában reménykedett. Az is beszédes, hogy Geri mindössze egy kacsintós emojit rakott a fotóhoz, jelezvén, hogy mindenki gondoljon azt, amit csak szeretne.

A beszédes fotót eddig több mint 1300-an lájkolták, ám a hozzászólásokat valamiért letiltotta a Házasság első látásra sztárja, aki ezzel még rejtélyesebbé tette az ügyet.

Vajon miért nem akarja, hogy a követői elmondják a véleményüket?

Házasság első látásra Gerije tiszta vizet öntött a pohárba

A Bors elérte Gerit telefonon, aki kissé szűkszavúan reagált a kérdésünkre.

- Sokat nem tudok még elmondani a dologról, barátkozunk

- sejtelmeskedett Geri.

A Házasság első látásra sztárja tehát nem cáfolta kategorikusan, hogy jóban van Edinával, ám érezhetően nem akart messzemenő követeztetéseket levonni a kapcsolatuk jelenlegi állásából. Bár azt senki sem tudhatja, hogy mit hoz a jövő... Geri minden bizonnyal szeretné már megtalálni az igazit, főleg azok után, hogy a pszichológusok által kijelölt párjával nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerette volna.

Házasság első látásra: egy pár sem maradt együtt

A Házasság első látásra jött, látott és győzött a TV2-n, ám nemrég kiderült, hogy egy évvel a műsor fináléja után már egy pár sincs együtt. A legtovább Gyöngyi és Csabi próbálták kialakítani a közös életüket, ám végül ők is a szakítás mellett döntöttek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek