Kulisszatitkok

Külföldre menekült a forgatás után a Házasság első látásra sztárja: "Le kellett ezt zárjam magamban és itthon nem ment"

D.G.

Létrehozva: 2024.05.21.

Horváth Enci kétségkívül a párkereső műsor egyik legmegosztóbb szereplője volt. Kapott is hideget-meleget a Házasság első látásra sztárja, aki a forgatás után olyan mélyre került, hogy elmenekült az országból.

Amikor elkezdődött a TV2 párkereső műsora, a televíziónézők rögtön a szívükbe zárták Horvát Encit és párját, Kriston Petit. A Házasság első látásra szőke szépsége és a sztárok személyi edzője első látásra, ha nem is egymásba szerettek, de nagyon megtetszettek egymásnak. Az első hetekben úgy látszott, hogy házasságuk meredeken ível felfelé, a nézők is úgy látták, ebből szerelem lesz. De aztán történt valami, mintha egy atombomba zúzta volna ketté az álmaikat, Enci szálka lett nem csak a férje, de képernyő előtt ülők és a többi házaspár szemében is. 

Házasság első látásra
A Házasság első látásra szőke szépségét összetörte lelkileg a műsor (Fotó: TV2)

Hajóra menekült a Házasság első látásra sztárja

Rengeteg bántást kapott, a Peti iránti érzései sem rendeződtek, végül a forgatás után szó szerint elmenekült Magyarországról. Több, mint fél évig haza sem jött, de a napokban befejezte a munkát a hajón és rögtön bulizni ment a műsor többi, szintén szingli feleségével. 

Az volt a vízválasztó, hogy vége lett a kísérletnek és én felszálltam egy hajóra – mesélte a Tények Plusz riporterének Enci. 

És most szálltam le, tehát én majdhogy, tehát kicsit több, mint fél évet nyomtam végig és őszinte vagyok, én kicsit menekülésképpen kezdtem el hajózni, mert engem maga a forgatás az lelkileg azért megviselt. És az érzelmeimet, amit ugye a Peti iránt éreztem, azt bizony le kellett zárjam magamban és itthon nem ment. Tehát ez már nem a Petiről szólt, ez már rólam szólt, hogy a saját érzelmeimen túl tudjak lendülni és ezt le tudjam zárni.

Amióta kiderült, hogy a műsor után nem sokkal szakítottak egymással, a teljesen új külsővel rendelkező szőke lány magánélete még inkább érdekli az embereket. Hogyha nem Petivel van, akkor szingli, vagy van új párja? Most erre is választ adott.

Volt egy komolyabb ismerkedésem a műsor óta, viszont annak vége van. Most hát nincsen senki az életemben, de most van egy olyan fiú, akivel beszélgetek egy pár napja, tehát ez elég friss, mert pár napja írt rám és nagyon szimpatikus nekem, meglátjuk, hogy mi lesz nyilván a jövőben. Egyelőre én nagyon óvatos vagyok, mert nem szeretném azt se, hogy megint belehajszolom magam egy olyan dologba, ami egyik napról a másikra történik, hanem szépen meg szeretném ennek adni az idejét! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek