Királyi család

Komoly figyelmeztetést kapott Harry herceg és Meghan Markle: többé nem kockáztathat a hercegi pár

H. A.

Létrehozva: 2024.05.26.

A sussexi hercegi pár a közélmúltban vett részt egy háromnapos nigériai úton, amelyet sokan nem hivatalos királyi körútnak tekintettek.

A közelmúltban újabb botrány bontakozott ki a sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle körül. III. Károly brit király kisebbik fia még a hónap elején látogatott haza az Egyesült Királyságba az általa alapított Invictus Games 10. évfordulója alkalmából, majd ezt követően feleségével együtt Nigériába repült egy háromnapos útra. Ennek célja az volt, hogy az Invictus Gamest népszerűsítsék az országban, és amire sokan úgy tekintettek, mint nem hivatalos királyi körútra – annak ellenére, hogy a sussexiek már 2020 óta nem számítanak a királyi család aktívan dolgozó tagjainak, mióta maguk mögött hagyták a családot és Amerikába költöztek.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Figyelmeztetést kapott Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: i-Images / eyevine

Az ügy mélyen feldühítette Harry herceg édesapját és bátyját, Vilmos herceget is: a hírek szerint még sosem látták olyan dühösnek Károly királyt, mint akkor. Ennek ellenére nemrég már olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy a sussexi hercegi pár az egyébként sikeres nigériai turnét követően újabb látogatást tervez, ezúttal Ghánába. Ennek kapcsán megszólalt a királyi szakértő, Richard Fitzwilliams, aki szeretné figyelmeztetni a hercegi párt, ugyanis könnyen gúny célpontjává válhatnak egy újabb nem hivatalos királyi körút miatt.

Kevesebb, mint két évig éltek vezető királyi alkalmazottakként. Azonban úgy döntöttek, hogy kilépnek. Egy, az ő feltételeik szerinti, de cél nélküli visszatérés teljesen értelmetlen lenne

– magyarázta a szakértő a Mirrornak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek