BÉKÜLÉS

„Már újra együtt is élnek” – Hajdú Péter megszólalt Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolatáról

Buster

Létrehozva: 2024.05.18.

Módosítva: 2024.05.18.

Hajdú Péternek fogalma sem volt róla, hogy a Frizbi TV legújabb adásának felvételén jelenti majd be a Kucsera-Tápai házaspár, hogy újra egy párt alkotnak.

Nincs mit szépíteni, saját műsorának felvételén esett áldozatáúl egy briliáns és romantikus átverésnek Hajdú Péter. Kucsera Gábor ugyanis csak a Beköltözve Hajdú Péterhez címen futó produkció stábját avatta be a nagy tervbe. Vagyis, hogy Tápai Szabina a felvétel utolsó perceiben megérkezik és a kamerák előtt vált forró csókot a sokszoros világ és Európa-bajnok kajakossal. Hajdú most a Borsnak mesélt a forgatáson történtekről.

Hajdú Péter
Hajdú Péter azt hitte, Kucsera Gábor kaját rendelt a stúdióba, pedig Tápai Szabina érkezett a kajakos karikagyűrűjével (Fotó: Bors archív)

Éreztem, hogy jó úton járnak...”

Nyilván a stábom tagjai pontosan tudták, hogy egyfajta merényletre készül ellenem Kucsera Gábor és Tápai Szabina. 

Ergo a kézilabdaklasszis tényleg meglepetésvendég volt, legalábbis számomra

 – kezdte lapunknak a Frizbi TV YouTube csatorna házigazdája, aki a világbajnokkal töltött nap alatt mégis érezte, hogy valami elindulhatott a válás szélére sodródott sztárházaspár között. 

Kucsera Gábor mindvégig nagyon szépen beszélt Szabináról. Bevallom az utolsó etapnál már őszintén azt kívántam, hogy valamikor a közeljövőben, ők ketten kibéküljenek. Azt éreztem, hogy jó úton járnak és valami már folyamatban van, de arról lövésem sem volt, hogy már újra együtt is élnek. Mindenesetre nagyon jó volt látni Gábor szemében a csillogást, amikor Szabináról beszélt – magyarázta a műsorvezető, aki őszintén bízik abban, hogy a két sportoló kapcsolata végérvényesen révbe ért.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy hitvesi csókkal pecsételték meg a bejelentést.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor ezzel a csókkal tették egyértelművé, hogy újra egy párt alkotnak (Fotó: YouTube)

Jöhet az ásó, kapa, nagyharang...”

Ha abból a régi, magyar mondásból indulunk ki, hogy felmelegítve, csak a töltött káposzta a jó, akkor benne van a pakliban, hogy nem maradnak együtt életük végéig. De van egy másik mondás is, ami Kínából ered és az egész világon elterjed. Ez pedig így szól: 

Ha valakit igazán szeretsz, engedd el! Ha visszajön örökre a tiéd.

 Nos, a magam részéről azt kívánom, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolatára nézvést ez utóbbi legyen az igaz. Simán összejöhet nekik az ásó, kapa, nagyharang, hiszen most tisztán látszik, hogy nem tudnak és nem is akarnak egymás nélkül élni tette hozzá Hajdú Péter.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek