Tánc

"Jön, ha jönnie kell!" – nem keresi a szerelmet a TV2 sztárja

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.05.21.

Kiderült, nem keresi a szerelmet a TV2 fiatal tehetsége, és mindemellett tökéletesen érzi magát, mert elkezdett táncolni. Bányai Noémi végre rátalált a stabilitásra.

Bányai Noémi a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában tűnt fel, amiben nem csak jól szerepelt, de kamatoztatni is tudta színész-énekes vénáját is. A műsorban is megmutatta már, hogy bizony van érzéke a tánchoz, azonban az elmúlt időszakban az énekesnő követői azt láthatták, hogy gőzerővel elkezdett tanulni táncolni. Már nem az edzőtermet választja...

Bányai Noémi
Bányai Noémi elkezdett táncolni - Fotó: Szécsényi Gergő

Különösen edzeni nem edzek már konditeremben, mert bevallom, egy kicsit meguntam, viszont elkezdtem táncolni, mert már Sztárban Sztár leszek! előtt is belekezdtem, csak nem tudtam sokáig járni a műsor miatt és nagyon hiányzott utána. A tánc számomra egy önkifejezés – kezdte a Borsnak az énekesnő, aki világ életében imádta a mozgást, csak nem olyan szexi stílusban, mint most.

Szexi tánc a kiút

Noémi számára nagyon fontos jelenleg a belső béke és az egyensúly fenntartása. Jelenleg a tánc az, ami segít neki fókuszáltnak maradni önmagával. Direkt választott csajosabb, szexizősebb mozgásfajtát.

Direkt ezt a csajosabb, szexizősebb vonalat választottam, egyrészt azért, hogy meg tudjam élni a nőiességemet, másrészt pedig nagyon jól ki tud kapcsolni. Ha valami zűr van a fejemben, akkor a tánc az, ami közben teljesen csak magamra tudok fókuszálni. Ez nagyon jó érzés és fontos volt nekem, hogy megtaláljam ezt a fajta tevékenységet, ami fókuszba helyez – osztotta meg Noémi, akinek sokat ad a táncolás, de leginkább lelki egyensúlyt.

Szerencsére most minden rendben van velem, nincs semmilyen lelki problémám. A táncot csakis magam miatt csinálom

– jegyezte meg az énekesnő, aki nem keresi görcsösen a kapcsolatokat, még akkor sem, ha jól táncol az adott pasi.

Bányai Noémi
Bányai Noémi nem keresi a szerelmet, hagyja, hogy az keresse őt - Fotó: Szécsényi Gergő

Bányai Noémi nem keres kapcsolatot

Az énekesnő legutóbbi kapcsolata óta nem akar beleőrülni a kapcsolatkeresésbe. Az életre bízza a megfelelő pár érkezését.

Nem tartózkodom a kapcsolattól, de nem is keresem megszállottan. Majd jön, ha jönnie kell, de nem baj, ha jól tud táncolni 

– osztotta meg velünk mosolyogva a TV2 szépsége.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek