KIESŐ

Egy álom véget ért: csinos nőt vettek le a TV2 képernyőjéről

Létrehozva: 2024.04.22.

Fájdalmas döntést hozott a Next Top Model Hungary zsűrije. Keveházi Lili nem élt jól a második esélyével.

Állati fotózáson vettek részt a Next Top Model Hungary versenyzői vasárnap este. A TV2 tehetségkutató realityjében a topmodell-jelöltek közül az egyiküknek búcsúznia kellett. A korábban második esélyt kapó Keveházi Lili nem folytathatja a versenyt.

Next Top Model Hungary Keveházi Lili
Keveházi Lili elszánt volt, a fotói és vonulása azonban nem sikerült túl erősre a vasárnapi adásban. (Fotó: TV2)

Keveházi Lili másodjára is kiesett

Fokozódik az izgalom, a Next Top Model Hungary győztese nemcsak a topmodell címet nyeri el, de 10 millió forint fődíjjal gazdagodik, és kétéves szerződést köthet Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségével, amelyik annak idején Palvin Barbit is elindította a világhírnév felé vezető úton.

Mindezért kemény kihívásokon kell jól teljesíteniük a lányoknak. A legutóbbi adásban különböző csúszómászókkal és egyéb állattal a testükön kellett pózolniuk a kamerák előtt, ami miatt többen is a fóbiájukkal néztek farkasszemet. A kifutón is volt nehezítés: egy-egy kutyát pórázon vezetve kellett vonulniuk, franciás hangulatot a színpadra idézve. A catwalk szinte mindegyik lányon kifogott. Akinek sem a képe, sem a vonulása nem győzte meg a zsűrit, az Keveházi Lili volt, ő esett ki a vasárnapi adásból.

keveházi lili
Keveházi Lili különleges hüllővel állt kamera elé. (Fotó: Fülöp Pál Ábel/TV2)

Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncos, koreográfus és Fábián Anita színésznőnek a lánya másodjára éli át a pofonnal felérő döntést. A második adásban ugyanis már kiesett, mivel a táncos feladatban nem teljesített jól. A zsűri azonban, látva milyen méltósággal kezelte a döntést, úgy határozott, hogy visszahívják a versenybe, így a következő héten visszacsatlakozott a lányok közé.

Menetelése azonban nem tartott sokáig, a hatodik adás végén búcsút vetek tőle. Megrázó pillanatokat élt át: jó barátnői, Vidéki Vivi és Baranyi Panna mellett állva várta a döntést, ami mindenképp elszomorította volna: vagy ő megy, vagy egy jó barátnője.

Keveházi Lili
Így alakították át a második műsorban Keveházi Lilit, aki ugyan aznap ki is esett a műsorból, a következő rész végén visszahívta a zsűri. (Fotó: TV2)

„Én éltem meg a legnagyobb élménynek”

Csalódottságot érzek. De közben meg, köszönöm ezt a második lehetőséget, így kicsit jobb lélekkel távozok” – mondta könnyezve Lili, aki a műsorban elárulta, szüleinek, első sorban elhidegült édesapjának szeretne bizonyítani. Erre reflektált Tomán Szabina is, aki bátorítóan ezt mondta: Nem kell neked a legjobb táncosnak lenni, nem kell neked a legjobb színésznőnek lenni. Saját magadból, Liliből kell kihoznod a legjobbat, és itt annyiszor kihoztad, hogy én büszke vagyok rá.

Lili így fogalmazott:

Elégedett vagyok, emlékszem, mondtam a csajoknak az elején, hogy csak addig maradjak bent, amíg az állatokkal fotózkodunk. Hát, elspoilereztem, mert végülis az állatos fotózást még megértem, innentől pedig a tévében nézem a lányokat. Szerintem mindenki közül én éltem meg a legnagyobb élménynek, és mint élményt, teljesen kimaxoltam.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek