Dráma

Videó bizonyítja: Válni készül a Házasság első látásra párja?

Natasha

Létrehozva: 2024.04.20.

Módosítva: 2024.04.20.

Egyre rosszabb a helyzet Petra és Andris között. Utóbbi fogyatékosnak nevezte a feleségét, míg Petra leparasztozta a férjét. A kérdés csak az, hogy jó döntés volt nekik a Házasság első látásra?

Házasság első látásra Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy Petra és Andris számára, nem biztos, hogy jó döntés volt ez a kísérlet. Legalábbis nem egymás oldalán. Bár, aztán ki tudja, lehet, hogy lesz ebből még szerelem, hiszen láttunk már pár csodát a képernyőkön. De a mostani helyzet nyilván nem ezt mutatja…

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Petra és Andris válni készül? (Fotó: TV2)

Házasság első látásra: Andris fogyatékosnak nevezte Petrát

Petráék házassága lehet, hogy már az oltárnál halálra volt ítélve, tekintve, hogy a lemezlovasnak egyáltalán nem tetszett a felesége, már külsőre sem. Andris ugyanis egy szőke hajú, kék szemű hercegnőre várt, helyette viszont egy fekete hajú, dögös nőt kapott, akivel láthatóan nem tud mit kezdeni. Petra érthető módon nehezen viseli férje viselkedését, és nagyon úgy tűnik, hogy sosem jutnak egyről a kettőre.

Legutóbb például azon kaptak össze, hogy a személyi edző flörtölni kezdett Hilda férjével a párcserék alkalmával, ezt pedig nem mondta el a saját férjének. Miközben Andris a felesége szeme láttára kéri el más nők telefonszámát… Hogy kinek van igaza ebben a történetben, nem jogunk megítélni, azonban jól látszik, hogy a DJ nem viseli jól, ha vele ugyanazt teszik, mint amit ő szokott. A történet egyébként odáig fajult, hogy Andris kijelentette: soha többé nem akarja látni Petrát, aki azzal a lendülettel faképnél is hagyta a férjét. Ám itt még koránt sincs vége…

Te egyébként tényleg fogyatékos vagy?

– szegezte a kérdést Petrának a férje a hétfői epizód beharangozójában. Ahol azt is láthatjuk, hogy erre már a feleségnek is van frappáns válasza.

– Igen, én tényleg fogyatékos vagyok, azért, hogy ilyen sokáig itt maradtam. Most már nem térek el attól, amit mindig szoktam mondani. Andris egy paraszt! jelentette ki Petra, ám, hogy mi lesz ebből a balhéból az csak hétfőn 19:55-től derül ki a TV2-n!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek