Királyi család

Ezzel vége, nincs visszaút Katalin hercegné számára

Bors

Létrehozva: 2024.04.11.

Arra már nincs esély, hogy teljes béke uralkodjon a királyi családban. Nincs könnyű helyzetben a rákbeteg hercegné.

Nincs visszaút Katalin hercegné és Meghan Markle számára, mivel a kapcsolatuk túlságosan mérgezővé vált - állítja egy királyi szakértő. Bár a legtöbben úgy látják, a királyi család rajongói szeretnék újra együtt látni a Katalin, Vilmos, Harry és Meghan négyesét, úgy tűnik, ez csak egy vágyálom marad.

vilmos harry meghan katalin
Nem sok esély van rá, hogy a négyest újra együtt látjuk. (Fotó: AFP)

Tom Quinn királyi szakértő szerint Meghan úgy érzi, nem ő hibázott - írja a livemint.com. Harry felesége úgy látja, Katalinnak mindenben segítenie kellett volna őt az Angliában töltött ideje alatt, mivel mindketten "kívülállóként" érkeztek a királyi családba. Bár Meghan és Harry támogatásukat fejezték ki a hercegné rákbetegségének nyilvánosságra kerülése után, a szakértő szerint a két nő menthetetlenül eltávolodott egymástól.

Katalin rákdiagnózisa igazi sokk volt Meghan számára, de nem látja a módját, hogy befoltozza a kapcsolatot, egyszerűen azért, mert olyan mérgezővé vált. Nem akarja, hogy az emberek azt mondják, csak azért próbál békülni, mert Katalin beteg. Meghan továbbra is úgy érzi, Katalin tévedett és bocsánatot kell kérnie, mielőtt hidakat próbálnak építeni

- nyilatkozta Quinn. Könnyen lehet, hogy a nagybeteg Katalinnak is jól esne, ha minél több családtag venné körül és segítené a gyógyulását, a megbékélésig vezető út azonban számos stresszes szituációs is tartogatna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek