Királyi család

Ez mindent megváltoztat, súlyos döntést hozott Katalin és Vilmos

Bors

Létrehozva: 2024.04.15.

Katalin rákbetegsége miatt fontos, hogy a család kerülje a stresszes helyzeteket. Harry herceget a feszültséggel azonosítják?

Harry herceg az Invictus Games tizedik évfordulója alkalmából utazik az Egyesült Királyságba májusban, és könnyen lehet, hogy ez idő alatt sem tud majd a családtagjaival találkozni.

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin egészsége és nyugalma most az elsődleges! (Fotó: GETTY IMAGES)

Az Invictus Games egy olyan sportverseny, amelyen a résztvevők sérült katonák és veteránok. Az esemény évfordulójának ünneplésén valószínűleg a herceg felesége, Meghan is részt vesz majd. Egy bennfentes szerint azonban Katalin hercegné és Vilmos herceg nem tervezik, hogy találkoznak a házaspárral. Ezt a súlyos döntést azért hozták meg, mert Katalin betegsége miatt inkább a pozitív dolgokra összpontosítanának - írja a geo.tv.

Vilmos és Katalin nagyon tudatosan a pozitivitásra és a felépülésre összpontosítanak. Harry a jövő hónap elején Londonba érkezik, de egyelőre nem tervezik, hogy találkozzanak vele

- nyilatkozta egy bennfentes, aki szerint a pár még korainak érzi a találkozást. Ugyanakkor ez a hír is felmerült, hogy a rákbetegséggel küzdő uralkodó készen áll a békakötésre. Akárhogy is, hamarosan kiderül, miként alakul a családtagok viszonya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek